Josh Shipp ve Shumpert'ın devreye girmesi gerek ..
M Mahmut Demircioğlu 0 15 May 2011 #83 yav arkdaş jsutin pruhacase felan diyo ücret istiyor ınu çözebilen varmı
Ferhat Karakoç 0 15 May 2011 #84 sadece 3lük üzerine oynamaya başladık ve atamıyoruz pota altına indirmemiz lazım
Alpaslan Koç 0 15 May 2011 #85 Takım foulunu doldurduk.Napmaya çalışıyor bizimkiler anlamak güç.Sürekli dış atış 1-2 tane sokun bare. 12de2 ile 3lük atıyoruz.Hem çok atış kullandık hem inanılmaz isabetsiz atıyoruz.
Takım foulunu doldurduk.Napmaya çalışıyor bizimkiler anlamak güç.Sürekli dış atış 1-2 tane sokun bare. 12de2 ile 3lük atıyoruz.Hem çok atış kullandık hem inanılmaz isabetsiz atıyoruz.
M Mustafa Varol Aşıbol 0 15 May 2011 #86 Ferhat Karakoç' Alıntı: digitürk web tv de 3 lira herhalde bu maç yanlış bilmiyorsam donma olmadan izlersiniz Genişletmek için tıkla ... Bu maçın satışı yok şu anda.
Ferhat Karakoç' Alıntı: digitürk web tv de 3 lira herhalde bu maç yanlış bilmiyorsam donma olmadan izlersiniz Genişletmek için tıkla ... Bu maçın satışı yok şu anda.
T Taner Tunala 0 15 May 2011 #88 31-22 oldu..Bizim şutlar içinden çıkıyor sürekli ama adamlar takır tukur atıyor..
Ferhat Karakoç 0 15 May 2011 #91 ermal yerine andric girdi pota altı darmadağın oldu. andric ne hucümda ne savunma ne ribaunt da var şu ana kadar
ermal yerine andric girdi pota altı darmadağın oldu. andric ne hucümda ne savunma ne ribaunt da var şu ana kadar
Ferhat Karakoç 0 15 May 2011 #93 Mustafa Varol Aşıbol' Alıntı: Bu maçın satışı yok şu anda. Genişletmek için tıkla ... hocam normalde oluyordu demek vermemişler bu maç benim senelik üyelik var ordan izliyorum
Mustafa Varol Aşıbol' Alıntı: Bu maçın satışı yok şu anda. Genişletmek için tıkla ... hocam normalde oluyordu demek vermemişler bu maç benim senelik üyelik var ordan izliyorum
Ferhat Karakoç 0 15 May 2011 #94 tutku hayatının en kötü maçını mı oynuyor bu ne ya akıl alır gibi değil
Y Yavuz Çay 0 15 May 2011 #98 periyot sonunu biraz daha iyi oynarsak farkı kapatlım şöyle 3-4 sayı ile bize yeter