Play-Off 2. Maç | Tofaş 73 - 79 Galatasaray MP

Eğer oyuncularımız yarın ayağını uzatıp maç izleyecek olursa, kafasında cuma günkü maçta neler yapmalıyız soru işaretleri olmazsa bu Tutku Açık sayesinde...

Tutku'nun şu çeyrekteki oyunu çok mutlu etti beni. Artık tecrübeye ihtiyacımız var. Lakovic olsun, Tutku olsun en önemli silahlarımız olacaklar.

İleti yazarken saygı kurallarını unutmamaya özen gösterelim, ne olursa olsun!

Onur Yavuz

Son çeyrekte yediğimiz 6 sayı ile aldık maçı. Şimdi yarı finale konsantre olma vakti.

Bu maçın biraz daha baskılı oynayarak geçmesini bekliyordum ama, son periyoda dek amiyane tabirle gevşek bir oyun izledik. İş ne zaman ciddiye bindi, Galatasaray oyun karakterini sahaya yansıtmaya başladı ve ağırlığını hissettirdi. Son periyot skorunun 6-20 olması durumu özetliyor zaten...

Yarı final, muhtemelen final kadar zor olacak. Artık maksimum seviyeye çıkıp, her maça şampiyonluğa atılan bir adım olarak bakmak lazım.

Maçı izleyememiştim, tekrarını şimdi izledim GS TV'den.
3 çeyrek boyunca kafa olarak bir türlü maça giremeyen, 10 sayı geride olan takımımızın son çeyrek sahaya koyduğu karakteri çok beğendim gerçekten.

Ayrıca Bursa'daki taraftarlarımız da güzel tribün yapmışlar.
Onları da tebrik etmek gerek..

Maçı tribünden izledim. TOFAŞ maçlarına gitmeyeli epey olmuştu açıkçası. Maç beklediğim gibi geçti diyebilirim. Furkan hücumda biraz daha etkili olsaydı çok daha rahat kazanırdık diye düşünüyorum. Maçtan 2 gün önce eve yürürken gördüğüm Nichols üçlükleriyle canımızı sıktıysa da yakaladığımız seriyle maçı koparmasını bildik. Shumpert 4 numarada olmuyor açıkçası ama sezon sonuna kadar sabredeceğiz sanırım. Djedovic belki de maçın en skoreridir ama şut stili, istikrarsızlığı ve dağınıklığıyla pek iyi gözükmedi ama yine de kiralık bir oyuncu için fazlasıyla konsantre ve maçın içindeydi. Andric Oktay Hoca dan bir ara sağlam laf yedi ama maçı getirenlerden de biriydi. Ayrıca maçlara Furkan-Cevher ikilisiyle başlamamız gerektiğini düşünüyorum.

Bir parantez de taraftara açayım. Maçı TOFAŞ tribünlerinden izlememe rağmen maç boyu Galatasaray taraftarının sesi baskın ve daha organizeydi. Yaş ortalaması çok düşük olmasına rağmen çok başarılıydılar helal olsun. Aynı anda bilet alıp bitişi olmayan sıra oluşturmasaydılar ben de aralarında olacaktım ama nasip değilmiş:D

TOFAŞ tribünlerine ise yazıklar olsun. Zamanında az maç izlemedik orada ama kimse Bursa diye, yeşil beyaz diye bağırmazdı, o zamanlar TOFAŞ SAS vardı.