salon onundeki giseler biletix'e ait. 1 gun once alinan biletlerin baska bir yerden teslimi soz konusu olmuyor.
Etkinlik gişesinden de alabilirsiniz diyor Biletix açıklamasında ama en kötü yarın sabah arar sorarım.
Öncelikle herkese selamlar..
En son İpekçi'de oynadığımız Beşiktaş maçı tribünlerinden bahsetmek istiyorum izninizle..Soma felaketi nedeniyle yazmak istemedim 1 haftadır.
Açık söylemek gerekirse basketboldan hiç anlamam..Kendi halimde,münferit,Galatasaray arması uğruna,Galatasaray tribününe 2001-2007 arası bilinen grupta irili,ufaklı hizmetlerim oldu..2007'de ki sulu derbi'de aldığım uzun süreli 6222 cezasından ve ailevi sağlık sorunları nedeniyle 2008-2013 arasında tribünle tüm bağlarımı kopartmak zorunda kaldım..
2013 sezon başlangıcından beri ise sadece İpekçi'de ki ve Alagaş'ta ki maçlara gidiyorum.
Şimdi diyeceksiniz ki bize ne arkadaşım bu konu başlığı yeri mi buranın..Evet haklısınız fakat,İpekçi'de son olarak oynadığımız Beşiktaş maçında yaşananlardan sonra kahroldum..Ve Soma faciası yüzünden de hiçbir mecra da yazamadım bunları..
TKBL finali son maçında,gerek malum gruba aldırmadan girdikleri bestelerle,sis,torpil ve flaşlarla gerçek agresif Galatasaray tribününü yansıtan pota arkası tayfasının cezası çoktan kesilmiş meğer..!!
Beşiktaş maçına gelirken o agresif tribünün olmayacağından adım kadar emindim..Ama her zaman pota arkasında konuşlanan müdavim ve A.Y tayfasınında oradan ayrılmayacağını da düşünüyordum..Yanılmışım..20-25 kadar tanıdık sima vardı pota arkasında..Gerisi yine karşı göbek tribüne geçmişti..
Öyle aman aman bir tribün yapılmadı zaten maçta..bilinen,can sıkıcı besteler vs..4.Çeyrek başlangıcında,hakeminde bizi ince ince doğramasıyla benim önümde bulunan ve 1-2si hariç hiç görmediğim münferit taraftarlar tarafından ''i**e federasyon,o**********u hakemler diye tezahürat girildi..Serbest atış kazandığımız bir anda girildiği için bütün salon duydu..Göbek tayfanın setinden el kol yapılmaya başlandı..S.Ş tarafından..Yine serbest atış kazandığımız anda o çocuklarla beraber bu sefer bütün pota arkası olarak girdik tezahürata.Ve hakem anons verdirtti.
Çok değil 3-5 dakika geçmeden yine malum grubun kemik tayfasından Ö.B ve yanında ki 15-20 yaş arasında ki tayfası geldi bizim tribüne.O tezahürata giren adamları itip-kakmaya başladılar,galiz küfürler eşliğinde,adamlar neye uğradığını anlamadan,1-2 dakika sonra ''sözde ayırmak ve olayı yatıştırmak üzere'' spor büro'dan memurlar geldi tribüne,olay yatıştı dediğimiz anda malum grubun genel koordinatörü V.G geldi ve aynı adamlara bağırmaya başladı bir anda.. Şoke olmuş bir vaziyette seyrediyorduk ki malum grup & spor büro eşliğinde kameradan teker teker seçilen ve tek suçu Galatasaray'ın hakkını yiyen hakemlere küfürlü protesto olan adamlar teker teker alınmaya başlandı..Evvelden 6222 sayılı kanundan cezam olduğu için bir boşluk anında kirişi kırdım..Son 5 dakıka kala cıktım salondan..
Bu topice dünde yazdım yine pota arkası olarak orada olacağız herkes rahat olsun diye..Evet yarın yine orada olacağım ben ve bir avuç arkadaşım.Yine haksızlığa karşı çıkacağız.Yine agresif olacağız belki..Ama duruşumuzdan da ödün vermeyeceğiz..Ne zaman ki bu tribünde mamalanma ve rant bitecek işte o zamana kadar dik duruşumuz devam edecek.
Meşale yakarız laf ederler,spor büroyla kolkola ararlar,sonra meşale görselini sitesine koyarlar sorarlarsa biz yaptık dersiniz derler,küfüre karşı çıkarlar,tribünün sokağın hemzemini olduğunu unuturlar,biz bunları yaptığımız zaman böyle Galatasaray'lılık olmaz derler,arma sevgimizi sorgularlar,sindirmeye çalışırlar..Bunu manifestosunda ''tam bağımsız'' ibaresiyle yaparlar..
Bunları yazdım ki geçen maç başımıza gelenleri bilin..Yarın ki maçta yine gözler pota arkasında olacak..en ufacık agresif harekette üzerimize gelecekler..Belki de yine bizden başka kimse olmayacak yine..Varsın olmasın..Eğer Soma faciası olmasaydı o günkü mağlubiyetin tüm faturası da pota arkasına kesilecekti..Bunu da bilin..
Bizlerin tek suçu Galatasaray'ı rantsız,menfaatsiz sevmek..Eğer yarın veya başka bir maçta olay olursa bilin ki suçsuzuz..Galatasaray'ı sevmek dışında..
SAYGILAR
satılan bilet sayısı hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar?
vay be..
ne oldu herkes hayran kalmıştı tkbl finalinde ki pota arkası tribüne..? O zaman bu yazdıklarımın ağbabasını yaptık..kimsenin sesi çıkmadı..?
Yok kız arkadaşlarıyla gelmişte rezil olmuş..koçum tiyatroya git o zaman rahatsız oldularsa yanındakiler..
Gelmeyin ha.. bu zamana kadar kimseden icazet alınmadı bu saatten sonrada alınmaz..rahat olsun herkes..ama bana dokunmayan bin yaşasıncılık yapmayın aga..gün gelir o yılan size de dokunur o zaman görürüm bu hassasiyetinizi..
selametle..