Play-Off Çeyrek Final | Nesibe Aydın - Galatasaray

4 yabancımız olsaydı daha fazla umutlu olabilirdik bu mac ve seri icin.Gene iş bilmezliğin fazla oldugu sene yasattilar,teşekkürler.

Kendilerine basketbol mucitleri diye haber yaptirip ego kassinlar,en iyi bildikleri iş.
 
Diyecek bir şey kalmadı artık bu şube yöneticilerine. Şu kadroyu bize yakıştıranlara ne diyelim ki. Fark 17 oldu ikinci çeyrek daha oynanıyor
 
Kafada sezonu bitirmiş bizim oyuncular.
Çoğu transfer görüşmesi yapıyordur. Kadın baskette transfer mevsimi açıldı gelecek sezon için. Biz halen seçimdi zeynepgül eneydi uğraşıyoruz işte. Seneye çukurova fena kadro kuruyor deniliyor bakalım. Fener zaten çok iyi hoca getirdi bu senenin altında kalmazlar kadro olarak. Bizde şubeden kim sorumlu olacak soru işareti. Kadın basketbolda her zaman kural belli. Net başarı getirir sana. Wnba den 2 avrupa pasaportu olan yıldız çek. 1 tane de abd li. 3.4 de iyi yerli ile götürürsün bu ligi. Ve bir de devşirme oyuncu tamamdır. Bunların hepsini cebinden para çıkmadan sponsor ile çok rahat başarabilirsin.
 
Yaşanan sıkıntılar, zorluklar bir yana bu şubeye de bir Turgay Zeytingöz ve çıkarabilirsek Pistiolis lazım geldiği aşikar artık. Şu maçta 50 sayıda kalsak canınız sağolsun derdim de ısıta ısıta 95 sayı yemenin sadece kadro kalitesiyle ilgisi olamaz.
 
Amerikalı oyuncularımız ligin en kötüleri arasında..Tina da bir türlü bitiremiyor...Sayı atamayan bütün oyuncular takıma doldurulmuş sanki...
 
Son düzenleme:

Üst