Play Off lar tehlikedemi??

Arkdaslar puan cetveline baktigimida birden soka ugradim...
G M P
1 Beşiktaş Cola Turka 19 - 5 43
2 Efes Pilsen 18 - 6 42
3 Galatasarayimiz 16 - 8 40
4 Fenerbahçe Ülker 16 - 8 40
5 Türk Telekom 16 - 8 40
6 Antalya BŞB. 15 - 9 39
7 Pınar Karsiyaka 14 - 10 38

Fb Ülker maci belkide hic kimsenin play offlara katilabilmek icin etklimeyecek mac zannetmistik,
ama söle bir baktimizida puanlara galibiyet maglubiyetlere cok büyük bir kader macimiz olucak gibi ......
Pinar karsiyaka evinde ne kadar iyi oynadigini biliyoruz,
Türk Telekom un sakatsiz kadroylar ne kadar iyi oldugunu biliyoruz,
Fb ülkerden bahsetmemize lazim degil,
Antalyada ligin Süpriz takimi??
belki hepiniz icin cok anlamsiz bir konu oldugunu düsünüyorsunuz ama ben yinede
soruyorum: PLAY OFF TEHLIKEDEMI??
 
Kesinlikle hayır ama play-off lara girmeden önce 3 önemli maç var. Bunlar ;
1-)FB Ülker yenersek eşleşmede 1-0 öndeyiz
2-)T.Telekom yenersek eşleşmede 1-0 öndeyiz
3-)Efes yenilirsek 1-0 gerideyiz
 
Bu takımın Kalitesi belli wrigt'ın yokluğunda Telekom bizi geçemez Onlardan daha üstünüz yeter ki sakat oyuncumuz olmasın telekom'a karşı oynarsak pota altında hüseyin yıldızlaşır.El Amin-Dee Brown :Skor olarak el amin daha üstün ama dee brown hücuma daha çabuk çıkıyo ayrıca savunma bakımından el amin'e üstünlük kuracaktır
tutku açık-robert hite:tutku mecburen 2 numarada oynuyor robert hite'ı savunamaz 2 numarada zaten avantajlıyız. tufan ersöz-haluk yıldırım:tufan daha dinamik bir oyuncu haluk onu savunurken ağır kalacaktır. 4 ve 5 numaraları hiç yorumlamıyorum orada ezici bir üstünlüğümüz var..

Efes Pilsen yabancıları gittikten sonra bize karşı varlık gösteremez.Kaldı ki biz onları abdi ipekçide yenerdik ama takım liderdi ve rahat çıktık o maça ayrıca hüseyin beşok yoktu o maçta şuan efes'te bize rakip olamaz şampiyonluk yolunda.

Beşiktaş ve Fenerbahçe:Gerçek rakiplerimiz bu iki takım biz fenerbahçe ülker'i ayhan şahenk'te yendik yine yeneriz pota altında üstünlük kuralım yeterki.Solomon dee brown'u durduracaktır ömer'de hite'ı yavaşlatır ama hüseyin-gaines-owens üçlüsünü durdurmaları zor olacak ömer aşık hareketli uzunlarımızı zor savunur hele owens dıştanda oynayabiliyor fenerbahçe maçlarının en kilit ismi owens olacak.
 
Dee Brown un bugünkü All-Star daki oyunu beni gerçekten çok ekledi anladımki Dee geri dönmüş o yüzden Play-Off lar garanti !
 
Play-Off'a gireriz.Ama sıralama bakımından aşağılarda olabilme ihtimalide yok değil ;) .Efes,FB ve TT maçları bizim sıralamamızı etkiletecek en önemli maçlar olacak.
 

Üst