1. Maç
6 Nisan Cumartesi Saat 15.00
Abdi İpekçi SS
6 Nisan Cumartesi Saat 15.00
Abdi İpekçi SS
Gelme o zaman, salona gelen 50 yerine 49 kişi olursa birşey kaybetmeyiz. İyi gün taraftarısınız, onu anlıyorum da, burada niye olumsuz hava oluşturacak mesajlar yazıyorsunuz, bu mesajları beğeniyorsunuz onu anlayamıyorum...
Takımımıza tebrikler. Antakya'da 2. maçı da kazanıp, yarı final serisinde inanan 50 kişiyle devam etmek dileğiyle...
Bu takımda Yasemen Özge Ayşe Süre alamayacaklar ise Yollayın Yerine Adam alın En Başta Benim Düşüncem Tuğba P. Naile başta olmak üzere...
Takımın bütün genç kadrosunu gönderelim yani? Tuğba 33, Naile 28 yaşında; saydığınız isimler ise sırasıyla 23, 22 ve 20. Ne kadar kendilerini geliştirirler bilemem ama en büyük problemlerden biri zaten A takımına alt yapıdan oyuncu monte edemiyor olmamız. Hal böyleyken eldeki genç kadronun kesilip atılması saçma olur. Daha dengeli kurulmuş bir takımda daha çok süre bulacaklarına inanıyorum bu saydığınız isimlerin. Şu an her top kaybı, her başarısız atış ve her kaçan ribaunt lüks zira.
İnanmayabilirsin ama o zaman git uzakta inanma, burada olumsuz bir havaya sebebiyet verme. Play-off başlamışken, F8 sonrası bir değişim gözlemlenirken, tekrar kenetlenilmişken "Ayaklarım geri gidiyor, inanmıyorum" diye buraya mesaj yazarsan art niyet ararım. İnanmamaya devam et sen, ama kenetlenen, şampiyonluğa yürüyen takıma ve bu takıma inanan insanların inancına zarar verme.
Takımda sezon boyunca hiç bir sakatlık - problem yaşamamış sadece 2 oyuncu var. Onlar da rotasyonda az süre alan oyuncular. Bu kadar şey yaşanmış, ortaya çıkmayan sorun kalmamış, ona rağmen 6 galibiyet daha aldıktan sonra bu takım Şampiyon olacakken, "inanmıyorum" mesajı atmak neye hizmet ediyor? İnanmayan birisi olarak salona gelmeyerek faydalı bir iş yapmışsın, teşekkürler. Ama buradan da biraz faydan dokunsun, yada en azından zararın dokunmasın. Şube yetkililerine tepkin varsa da bunu play-off başlığında dile getirme. Hatta en iyisi sezon sonuna kadar dile getirme, biraz sabırlı ol.