Play-Off Yarı Final Serisi | Galatasaray - İstanbul Üniversitesi 3-1

Bıkmadık değilmi senelerdir koç getirmekten! Her sene koç değiştir başarı bekle! Sorunun asıl kaynağını görmezden gel sonra ve yine hüsran yaşa!

Gülşah, Lindsay, Yasemen, Fowles hastaneye kaldırılmış sonrasında taburcu olmuşlar.Nolmuş bilen var mı zehirlenme falan mı acaba hepsi birden hastalandığına göre

Galatasaray'ın sorunu koç değil yönetim sorunudur.
Aynen katılıyorum, basketbol şubesinde yönetimsel sorunlar her boyutta devam ediyor. Küçük ama çarpıcı bir örnek vereyim ; bayanlar da zaten başarısızlık kanıksanmış bir hal aldı fakat erkeklerde bir başarı öyküsü var 13 maçlık galibiyet serisi bu hafta 14 maça çıkacak inşaAllah. Lideriz ama enteresan olan şu ki basketbol ile ilgili sezon başından beri bir tane ürün yok mağazalarda 13 maçlık rekor bir seri yakalamışız hala tık yok. Bir yenilmez armada penyesi basıp satmak ne kadar zor olabilir ki. Benim şahsi fikrim bu şube salon da anons işini yapacak kişi olarak yalçın dümer'e mahkum edildiği sürece bir şeyler değişsin diye daha çok bekleriz...

Sylvia yok bugün Wauters oynuyor.Kazanacağımıza inanıyorum seri burada bitecek.

İlk Çeyrek 22-18 öndeyiz.Şaziye'nin 2 Üçlüğü 6 sayılık katkısı ile öne geçtik periyot sonunda.

İlk Devre 24-35 öndeyiz.Süper savunma yapıyoruz 2.çeyrekte tüm sayıları serbest atıştan geldi İstanbul Üni.

Artık savunmamızla övünmeyi bırakıyorum.Çünkü bir işe yaramıyor hücum da iyi olmadığımız sürece.Boş turnikeler kaçtığı ve iyi bir şutör bulamadığımız sürece,savunma demeyeceğim.6 da 1 üçlük attı Işıl ya şaka gibi.Ya üçlük denemesin(sadece Şaziye ve bazen Alba ile Şebnem kullansın) ya da çalışıp şu üçlüklerini geliştirsin artık.
Seneye de çok iyi bir şutör bulalım yeter artık.Kanser olacam şut atamayıp,turnike kaçırdığımızı gördükçe...

Ebony bir pozisyonda Bahar'a küfür etmiş. Baharda karşılık vermiş. Sonra Ebony vurunca girmişler birbirine. Işıl'ada Carson gelip vurmuş. Sonra Ebony ile Bahar diskalifiye edilmiş.

Bu ne eziklik Üniversite? Kime neye hizmet ediyorsun?