Play-out ta yabancılarımız Ron Johnson ve Brian Boddicker

Yabancılarımızdan hangisi oynamalı?

• Jason KEEP

Oy: 0 0.0%
  • Brian BODDICKER

• Ron JOHNSON

• Kullanılan toplam oy
    32
Johnson son haftalarda en mantıklısıymış gibi duruyor, ama ondan önce 4-5 hafta sapıttığını unutmamak lazım...

Ron
Umut
Cihad çıkarım ben olsam. Keep'in tamamen gereksiz olduğunu
Arda düşünüyorum, çünkü 2. lig takımları genelde konvansiyo- Burak
nel uzunlarla oynamıyorlar. Tofaş da melih ve nedim var gerçi ama benim duyduğum 2si de çok formsuzmuş.AMa her halükarda Burak ve Arda ekstra oynamalı yoksa düşeriz

edit: O nası mesaj lan öyle! Kızdım kendime Burak-arda-cihad-umut-ron çıkmak lıazm

Ardaque ın dediklerine tamamen katılıyorum. Keep önemli bir silah olabilir olmazsa ikinci maçta boddicker oynar

abi ben şunu bilmiyorum yani şöylemi bütün maçlarda sadece aynı yabancımı oynuyabilir yoksa maçtan maça hangi yabancının oynuyacağı değişebilirmi?

Arkadaşlar Ron'un gözüne yine parmak girmiş. Maçın son hücumunda olmuş, hani steps yaptığı. Durumu ciddi bile olabilir, o yüzden sanırım Ron olamayacak bu isim :?

Daha önce de şu durumda Ron Johnson'dan yana olduğumu belirttim. Amma ve lakin şayet parasını tıkır tıkır ödeyip bir de yerine getirebileceğimiz bir prim sözü verebileceksek Boddicker bizi ligde tutar; buna hiç şüphem yok.

Keep diyenlere şaşıyorum. İşte en güncel örnek olarak Banvit maçı ortada. Keep'le başa çıkabilecek kim vardı ki Keep bu şahane (!) performansı ortaya koydu? Tamam, play-out'taki rakiplerin uzun açığı olabilir; fakat bu Keep hiçbir takıma karşı pota altı üstünlüğü filan sağlayamaz. Tabii "Miliçeviç'ten biraz basketbol öğrenir hiç değilse" diyorsanız, o zaman diyecek sözüm olmaz. 8) Hem Boddicker'ın ilk yarıda form tuttuğu sıralarda attığı sayıların yanı sıra acayip de ribaunt çektiğini, Burak'la bir olup gayet iyi savaştığını hatırlatırım. Ama dediğim gibi, bu adamın iyi oynaması hiç değilse ödemelerinin yapılmasına bağlı. Aksi takdirde Ron Johnson tek seçenek. Johnson alınmayacaksa ilk beşe İsmet çıksın; Umut'tan umudu keseli aylar oldu.

cemcemgs' Alıntı:
Arkadaşlar Ron'un gözüne yine parmak girmiş. Maçın son hücumunda olmuş, hani steps yaptığı. Durumu ciddi bile olabilir, o yüzden sanırım Ron olamayacak bu isim :?

o zaman ya boddicker ya da keep
bu durumda keep olmalı bence sayı sıkıntısı çekiceğimizi düşünmüyorum
ama keep le içeriyi kapatabiliriz
ron yoksa keep diorum ben..

Benim ilk oyum Ron'a ama yetişemezse Bod diyorum. Ayrıca 1 yabancı, Burak, Ufuk, Umut, Cihad, arda ile 6 oyuncumuz var. Mert ve Gökhan'ın yetişmeyeceğini düşünürsek 6 tane genç takım oyuncusu gelecek demektir. Bugün de genç takımımız Işıkspor'a fark attı 94 sayı kaydettik.
Takımdan İsmet ve Fatih çıkar. Uzun olarak Hüseyin çıkar. Geriye kalan 3 isim de tahminimce Kaan, Berk ve Melih olur.

Bugün İsmet, Fatih ve Kaan oldukça iyiydi ki Kaan 30 üstünde sayı attı.

aaa

1.umut tınay
2.arda
3.burak
4.cihad
5.keep yani keep olmalı benclerde genc oyuncular

Ben Ron diyorum, umarim sakatligi ciddi degildir ve yetisir.
Eger Ron kesinlikle oyniyamazsa Keep ve Boddicker arasinda seçim yapilmali.
Sahsen ben Keep derim.

Play-out maçlarında takım kadrolarında 2 yabancı oyuncu bulunabilecekmiş.Yalnız bunlardan sadece 1 tanesi beşte yer alırken,diğeri yedek olarak kalacak.

Bu durumda Ron Johnson'ın oynaması kaçınılmaz.İkinci yabancıyı da iyi düşünüp seçmek lazım.

sovereign' Alıntı:
Müjdeli bir haber vereyim.

Play-out maçlarında takım kadrolarında 2 yabancı oyuncu bulunabilecek.Yalnız bunlardan sadece 1 tanesi beşte yer alırken,diğeri yedek olarak kalacak.

Bu durumda Ron Johnson'ın oynaması kaçınılmaz.İkinci yabancıyı da iyi düşünüp seçmek lazım.
Ben bu durumda pota altı gerçeğinide düşünüp Ronald Johnson ve Jason Keep derim çünkü oyun kurucu mevkii oyunun dönüm noktasında kendini belli ediyor önce Boddicker demiştim ama bu durumda onun yerinde oynayabilen 3 oyuncumuz var ama kesinlikle KEEP'in yerini doldurabilecek pivotumuz yok!!!!!

Açıkçası pivotumuzu sezon boyu işlevsel yapamadığımız ve pota altından oynamadığımız için Keep'in oynamasının pek avantaj olacağını sanmıyorum.

Boddicker daha faydalı olur inancındayım.

Ben KEep in oynamaması taraftarıyım. 2 senedir içeriden oynamayan bir takım son 2 maçta da oynamaz.Kaldı ki Keep kapasitesi kısıtlı bir adam.

Gününde bir Boddicker çok işimize yarayacaktır. Johnson-Boddicker 2 lisinden oluşmalı yabancılarımız. Gerçi bizim yönetim en ucuzu hangisiyse onu bırakır diğerlerini şimdiden "masraf olmasın" diye göndermişlerdir allah bilir..