G
Guest
Misafir
Playout'a kalmamızın en önemli sebebi nedir?
mremre' Alıntı:Halil unere kizmiyordum elestirmiyordum taaki dun ersin ve onder in oynadigi oyunu gorene kadar... bizi onlar yikti dun banvit macinda , bu adamlarin ben bizde oynadigi basketi de hatirliyorum, onder tecrube kazanmis diyebilirsiniz ama yine de adamlarin dunku oyunu biraz oturtup dusundurdu beni...
aragorn74' Alıntı:Halil Üner bugüne dek asla başarılı olamamıştır. Hatta Türkiye'de bugüne dek belki en pahalı kadroya sahipken bile (Tabak, Miliç, Abdul Rauf, İ. Kutluay, vs.).
Maçlarda heyecandan belki anlayamıyor insan, ama şöyle Önderin canlı yayınlarını tekrardan okuyunca daha iyi görülebiliyor yanlışlar.
Takım 10 sayı fark yapıyor, bir bakıyoruz o ana kadar sayı yükünü çeken 2 oyuncu da kenarda. Bir sonraki periyotta giriyorlar yine çoğu zaman.
Bu adamın oyun okuma kabiliyeti falan yok. Kendince bir şeyler yapmaya çalışıyor.
Bir insan şansız olabilir bazen, ama Halil Üner her gittiği yerde de mi şansızdı?! Bunun adı şanssızlık değil kesinlikle. Bunun adı beceriksizlik! ...yetersizlik!
Bunda ısrar eden yönetimin yaptığı ise vurdum duymazlık!...cahillik!
Şimdi futbol takımı şampiyon olsa ne yazar!
arsameia' Alıntı:Böyle postlar atmayayım diyorum ama Federasyon ve hakemlerin ne alıp veremediği olabilir sizce Galatasarayla?
Çok doğru.alp-in' Alıntı:play-out kalmamızın nedenleri yönetimin duyarsızlığı halil üner in taktiksel hataları vede taraftarın en ihtiyaç duyulan zamanda bile takımına destek olmaması