Prison Break Geri Dönüyor (finito)

Re: Prison Break Geri Dönüyor (17 nisan)

Arayı iyi değerlendirdiklerinden kuşkum yok..Dizinin süper bir finiş ile biteceğini düşünüyorum ben de..

4X17. bölümü izledim. Eh işte idare eder. İlk iki sezonu düşününce daha iyi olabilidi demekten kendimi alamıyorum. Bu arada nedir bu torrent muhabbeti? Aydınlatabilir misiniz?

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
4X17. bölümü izledim. Eh işte idare eder. İlk iki sezonu düşününce daha iyi olabilidi demekten kendimi alamıyorum. Bu arada nedir bu torrent muhabbeti? Aydınlatabilir misiniz?
Torrent Yabancı sitelerden ( Benim tercihim bulgar siteleri ) Sezonu veya bölümü tek link olarak indirme proğramıdır.
Not : Torrent proğramlarında Pc'yi kapattığınızda , Elektrik kesintisi vs gibi sorunlarda Proğramı tekrar çalıştırarak . indirme işlemi kaldığı yerden devam etmektedir.

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
Bu arada nedir bu torrent muhabbeti? Aydınlatabilir misiniz?

Rapidshare gibi sitelerden parça parça download yapmaya gerek kalmadan torrent sayesinde bütün sezonluk diziyi tek parça halinde indirebiliyorsun..

http://www.utorrent.com , bu siteden programı indiriyorsun ve mesela http://www.mininova.org adlı siteden bütün dizilerin sezonlarını bulabilirsin..Bu siteden indirdiğin dosyalar mesela 30-40 kb oluyor ve bu indirdiğin dosyayı kurduğun uTorrent programının içine sürüklediğinde bağlantı hızına göre dosya inmeye başlıyor..En önemli artılarından biri de gece programı kapatsan bile daha sonra sabah kalkıp yeniden açtığında download'a kaldığı yerden devam etmesi..

..Ve Sara hamile olduğunu öğrendi. Tam süper oldu. Önce 'ben senin annenim yavrum' sonra 'siz alında kardeş değilsiniz.' en sonunda bu. Dizide bir Küçük Emrah'la Ceylan eksik yani.

Her Güzel şey bitermiş ne yapalım, son bölümü izlerken içimde bi şüphe oluşmuştu heralde yeni sezona devam edecek ama öyle bi bağladılar öyle bi bitirdilerki helal olsun gerçekten çok zeki ve kabiliyetle senaryo ekibi varmış kişisel tarihimin en iyi dizisi tabi Vadinin yeri her zaman ayrıdır :) .

Belki bir Lost kadar senaryosu yoktu ama izleyicileri içine çeken ayrı bir diziydi PB..

Bu arada 31 Mayıs'tan itibaren dizinin son 6 bölümü Cnbce'de yayınlanacak..

Şamil kardeş konu varken niye yenisini açıyorsun? :)

Ayrıca en iyisi dediğin dizinin rakiplerine göre forumdaki ratinglerine baktığında gerçek ortaya çıkıyor. :)

Bırakın ya Lost'u da izledim 1 sezon ha bişey oldu ha bişey olacak diye kahrolsun Lost yaşasın Prison Break :) . O neydi ya namaz kılan bi arap vardı teknede namaz kılarken bişey duyuyodu birden namazı bırakıyodu puahahha, öyle bişey varmı dinde selam verip öyle terkedersin namazı bu ne demek oluyor senaryo ekibi işine yeterince iyi çalışmıyor demek oluyor ama Prison Break öylemi :) :) .

Yeni konu meselesine gelince o kadar çok bekledikki son 6 bölümü başlayacağını duyunca ayrıca bir başlık duyurmak yanlış olmaz diye düşündüm Sayın Genel Moderatör'üm Kerem Seçer :) .

Şamil'cim Lost'un yeni sezonunun bölüm adlarına bakarsan olayın dine bağlanacağını görürüz. Din derslerine iyi çalışmışlar bence ;)

Neyse konuyu dağıtmayayım :) Mesaj sayısı artmasın :)

Ben vaktiyle çok eleştirdim bu diziyi(Bkz. yukarıdaki mesajlar). Ama son iki bölümle gene kalbimi fethetti. PB'nin ilk iki sezonu kadar olamaz Lost. Lost tıkanmıştı. 5. sezon ivme kazandı.
Bi de Said'in Namaz kılma olayı var. Hadi onlar yabancı araştıramamışlar diyelim. Daha bu pazaresi Bir Bulut Olsam isimli dizide, başrol oyuncusu abdestsiz ve başı açık bir şekilde 'dur iki rekat namaz kılayım' diyor ve kılıyor. Hadi yabancıları anladık da, bizim yerli senaristler nasıl yazıyor anlamıyorum.

Arkadaşlar biliyosunuz sezon finalinde 4 sene sonrasına gidiyordu ve efsane son buluyodu asıl sezon finali bu değil. 21 haziranda yayınlanacak 2 bölüm 23 ve 24. bölümler bu 4 sene içinde neler oluyor olaylar nasıl gelişiyor ölen nasıl ölüyor kalan nasıl kalıyor vesaire vesaire bunları anlatacak bu iki bölüm. Amerikada yayınlanmamasına rağmen İsrailde yayınlandı ve türk torrent sitelerinde mevcut fakat altyazı yok henüz.

Yau bu arada yukarda bahsettiğim final için 2 bölüm demiştim ya onu unutun sinema filmi diyelim biz ona öyleymiş çünkü.

Vallahi Taner Takaya'nın ( Ethem Tolga ) hazırlayacağı altyazıyı bekliyorum ben. O da görüntü Hdtv olmadan dinleyerek çevirmem biraz sabredin diyor.