Pro Evolution Soccer 2008

Adres verenlere teşekkür ediyorum. Öyle her siteye güvenilmiyor, ondan sormuştum.

Mert, maalesef kota sorunu var dediğin gibi. İndirme işini yok ettim, sanırım en iyisi CD/DVD'sini almak. :)

Abi ben uzun süredir oynuyorum.Oldukça beğendim.Ancak kötü yanları da var.Bunlardan biraz bahsedeyim.Bugün modaya uyup bir afrika kupası oynamak istedim.Ama bir çok takımın lisansı yok herhalde.Oyuncuların isimlerini farklı yapmışlar.(Geçmişte Fatih Tekke'yi Farri Tikki diye yazmışlardı :D )Bir de kaleciler çok şapşallaşmış.Master league ise her zamanki gibi çok iyi.

play station 3 te mükemmel sarıo...gerçekten sanki ben çalım atımyormuşum gibi messinin yerine :p
adamlar hakkaten yapmış...hatta koşarken hakeme çarptım ve en çok o zman yapımcıları takdir ettim...sözüm meclisten dışarı(ea sports) ''çalışınca oluyor''...öyle nba 2004teki gibi adamlara ea sports in to the game filan demekle olmuyor bu işler...oyunun adresi konami oldu artık ;)

Bana biraz taktik verin ya. Bir de savunmada sıkıntı yaşıyorum. Kanada tek top atıyorlar biz prese basıyoruz hop bakkala :D

Ben daha dün yükledim ama bilgisayarımın özellikleri pek kaldırmıyor oyunu. Oyun açılıyor, oynanıyor ama feci halde kasıyor. Oynanıyor dedim ama oynanamıyor yani =)

Geçen hafta oynamıştık bu oyunu arkadaşlarla,bir cafede.3 saat oynadık.20YTL verdik.. :) Sonradan anladık,kazık yemişiz.Oyuna gelince,daha önce bir kere oynadığımdan;fazla beceremedim oynamayı.Boş kaleye bile atamadım,direğe çarptı auta gitti.FIFA08 gibisi yok yahu...:)