Quanitra Hollingsworth

Amerika asıllı, 32 yaşında ve 1.92 boyundaki pivot Quanitra Hollingsworth ile anlaştık. Senelerce milli takımın formasını giyen tecrübeli oyuncu geçtiğimiz sezon Botaş formasını giymişti. Kendisine bu forma altında üstün başarılar diliyoruz.
 
Futbol takımının dün akşam aldığı sonuçtan beri çok üzgün ve sinirliydim,bu transferi görene dek.Hayırlı olsun,emeği geçenlere tebrikler 👏👏
 
Fb de Vitoloyu almış.Birden biz Fb ayarı kalite transferi, fb de bizim gibi transfer yapmaya basladı. Vitolo gibi berbat bir oyuncu haytımda görmedim bayan basketbolunda.İbreler şu an itibari ile şampiyonlukta % 51-49. Eğer Zellous gelirse % 51 biz onde oluruz.
 
Kalite olarak, tecrübe olarak 10 numara transfer. Yerli statüde olması da cabası.
Umarım sağlık problemi olmadan devam ederiz...

Euroleague için en azından startta kalmayacak bir kadro kurmayı başardık bu sezon. Q da bunu güçlendiren bir hamle oldu. Pelin, Steinberga, Q hatta Cansu; bunların tecrübesi belki kalitelerinden bile daha önemli bizim gibi -malesef- Euroleague görme frekansı düşmüş bir takım için. Sıfırdan ilk 5 ilk 6-7 kurmuş bir takım için yabana atılmayacak bir transfer dönemi oldu, mükemmel kusursuz diyemeyiz elbette ama yanlış yapılmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz.
 

Üst