Quinton Hosley Röportajı

Galatasaray Cafe Crown'ın yeni transferi Quinton Hosley, NTV Spor'un sorularını yanıtladı. Sarı-kırmızılı takıma geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Hosley, sezon sonunda şampiyon olabilecek bir kadroya sahip olduklarını söyledi.

BEKO Basketbol Ligi'nde 2. sırada bulunan Galatasaray Cafe Crown'ın, Real Madrid'den kadrosuna kattığı Quinton Hosley, sarı-kırmızılı kulüpte çok sıcak karşılandığını söyledi.

Yeniden Türkiye'de olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Hosley, "Herkes beni gerçekten çok sıcak karşıladı. Herşey şu an için çok iyi gidiyor. Geçtiğimiz sezon bittikten sonra hem Türkiye'den hem de Avrupa'dan bir çok teklif aldım. Ama kaderde Türkiye'ye şimdi dönmek varmış" dedi.

Hosley, BEKO Basketbol Ligi'nin daha da çekişmeli hale geldiğini ifade etti. Pınar Karşıyaka formasıyla Galatasaray Cafe Crown'ın ezeli rakibi Fenerbahçe Ülker'e karşı başarılı maçlar çıkaran Hosley, sarı-kırmızılı formayla da derbilerden galip ayrılmak istediğinin altını çizdi.

Hosley, "Şu an için Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti hakkında bir yorum yapamam. Geçtiğimiz sezon Karşıyaka'dayken çok iyi maçlar oynadım ama o sezon artık geride kaldı. Umarım bu sezon daha iyi bir performans sergilerim ve yine Fenerbahçe Ülker'i yeneriz. Ben sadece çıkıp bu takımla maç kazanmak, bunu tüm sezona yaymak istiyorum" diye konuştu.

ABD'li oyuncu normal sezonda lider Efes Pilsen'i geçmelerinin çok zor olduğunu, ancak play-off'larda herşeyin olabileceğini hatırlattı.

Hosley, "Şu anda ligde 2. sıradayız. İlk sıraya geçmek şu an için zor gözüküyor, çünkü Efes Pilsen'e yenildik ve onları durdurabilecek bir takım varmış gibi gözükmüyor. Ama herşey play-off'larda değişir. Bizim de yapmamız gereken çalışmaya devam etmek" dedi.

nvtspor
 
Quentin Hosley'in oyununu,sözlerini tartışacağımız bir topic var zaten . Neden daha fazla konu kirliliği yaratıyorsunuz
 
Emin Doğanca' Alıntı:
Quentin Hosley'in oyununu,sözlerini tartışacağımız bir topic var zaten . Neden daha fazla konu kirliliği yaratıyorsunuz

Neden bu kadar agresifsin,bunu güzel bir dille anlatabilirsin...Gerçi buna hiç gerek yok yöneticiler gerekli görürse konuyu kaldırır veya gerekli alana taşır...
 
Konu biraz dursun göz önünde sonra taşırız tekrar oraya.

Sakin olmakta da yarar var. Agresiflik yakışmıyor hiçbirimize.
 

Üst