Efes,Telekom ve Fb'ye göre değerlendirirsek hiçbir yönümüzün daha iyi olmadığını düşünüyorum.
Mehmet o şıkkı da düşündüm ama sonradan vazgeçtim.Mehmet E. Güneş' Alıntı:keşke ankete 'taraftar' şıkkını da ekleseydin, bence rakiplerimizden bir artımız varsa o kesinlikle taraftarımızdır...
ben play off'larda ayhan şahenk'in atmosferini şimdiden az çok tahmin edebiliyorum. inşallah takım en kısa sürede toparlanır ve play off' larda taraftarının da gücüyle kupayı kazanır...
ümit var mı diye sorarsanız, her ne kadar iyi düşünmeye çalışsamda pek ümit yok be.
yunustaylan' Alıntı:Mehmet o şıkkı da düşündüm ama sonradan vazgeçtim.Mehmet E. Güneş' Alıntı:keşke ankete 'taraftar' şıkkını da ekleseydin, bence rakiplerimizden bir artımız varsa o kesinlikle taraftarımızdır...
ben play off'larda ayhan şahenk'in atmosferini şimdiden az çok tahmin edebiliyorum. inşallah takım en kısa sürede toparlanır ve play off' larda taraftarının da gücüyle kupayı kazanır...
ümit var mı diye sorarsanız, her ne kadar iyi düşünmeye çalışsamda pek ümit yok be.
İdari Kadro , Teknik Kadro ve Takım Kadrosu çok iyi olsaydı bile oylar yine taraftara gidecekti.Ondan eklemedim.Selçuk Kahveci' Alıntı:keşke şıkların içine taraftarı ekleseydin tek iyi yönümüz o bence
yunustaylan' Alıntı:İdari Kadro , Teknik Kadro ve Takım Kadrosu çok iyi olsaydı bile oylar yine taraftara gidecekti.Ondan eklemedim.Selçuk Kahveci' Alıntı:keşke şıkların içine taraftarı ekleseydin tek iyi yönümüz o bence
Zaten asıl konuşulması gerekenler onlar!
Telekom ile mi kafa kafa kafaya?Tugay Aktepe' Alıntı:Bence Telekom ile kafa kafaya yarışır kadromuz.
yunustaylan' Alıntı:Telekom ile mi kafa kafa kafaya?Tugay Aktepe' Alıntı:Bence Telekom ile kafa kafaya yarışır kadromuz.