• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Raymar Morgan

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Diğer konulara bir şey diyemem neticede tercihtir ama Morgan özelinde bütçe sınırı lafını anlamıyorum. 250 bin dolar para verdin, şimdi çıkıp yerine adam getireceksin etti sana 500 bin dolar.

Basketbolu bırakmış. Bu adamı bize layık gören koç, yönetici vs. kim varsa yazıklar olsun.

Muhteşem yönetilen bir şubede arada sırada olur böyle hatalar deyip olayı basite indirgeyelim :)

Aldığımız adam ayni sezon bitmeden sporu bırakıyor. Hazırlık kampında eskisi gibi olamayacağını anladığında bırakmalıydı iyi bir hayat diliyorum

Aldığımız adam ayni sezon bitmeden sporu bırakıyor. Hazırlık kampında eskisi gibi olamayacağını anladığında bırakmalıydı iyi bir hayat diliyorum
Bu adama para verip aldığımız riski bjk da oynayan Usher ve McCormac tarzı oyuncularla alsak daha faydalı olurlardı.

Edwards bir hatadır olabilir , Polonara bir hatadır olabilir ama Morgan almak hata değil ihanettir. Sorumluların hesap vermesi lazım ama şube değil çiftlik olduğu için hala utanmadan sıkılmadan o koltuklarda oturabiliyorlar. Neymiş para yokmuş. Çöpe atacak kadar paran varsa Kerry'yi, Ndour'u falan tutacaktın, utanmaz rezil herifler.

Son senelerdeki şube yapılanmasına hiç yakışmayan seçimlerden biriydi.

Daha faciası morgan'ı gönderip hummer'ı almaktı :)

Geri