Rebirth of Creativity

Reklam baya yaratıcı olmuş ama hiçbir otomobil reklamı Corolla'nın zamanında çektiği reklamını tutmuyor benim gözümde.

honda reklamı izlemekten zewk alanlara <bahtsızbedewi> duyrulur :hi gerçekten çok güzel bi reklammm..saol slemcimm

Binilebilecek en mantıklı benzinli arabaları HONDA yapıo arkadaslar
1.4 motor 83 beygır sehır ıcı 6.8 lt ( jazz )
1.8 motor 140 beygır sehır ıcı 8.2 lt ( civic )
1.6 motor 115 beygır sehır ıcı 8.2 lt (2004 civic )
unutmadan bu veriler OTOMATİK VİTES !!!

koch' Alıntı:
Reklam baya yaratıcı olmuş ama hiçbir otomobil reklamı Corolla'nın zamanında çektiği reklamını tutmuyor benim gözümde.

Onur´un dediği gibi bu reklam da güzel olmuş ama Corolla´daki yaratıcılığı tek geçerim.

hani şu bütün parçalar bir arya gelip bi düzenek oluşturuodu da sora arabanın tamamını gösteriodu.. o reklammı??

margo' Alıntı:
hani şu bütün parçalar bir arya gelip bi düzenek oluşturuodu da sora arabanın tamamını gösteriodu.. o reklammı??

Onurla aklımızdan geçen aynı reklam mı bilmiyorum ama benim beğendiğimi söylediğim reklam yol kenarında Corolla´sı bozulmuş güzel bir hatun beklerken bir araba yaklaşıyor bayana yardımcı olmak için ama yaklaşıklarında arabanın Corolla olduğunu görünce bu bir tuzak olmalı Corolla yolda kalmaz diye devam eden reklam.

onuryavuz' Alıntı:
margo' Alıntı:

Onurla aklımızdan geçen aynı reklam mı bilmiyorum ama benim beğendiğimi söylediğim reklam yol kenarında Corolla´sı bozulmuş güzel bir hatun beklerken bir araba yaklaşıyor bayana yardımcı olmak için ama yaklaşıklarında arabanın Corolla olduğunu görünce bu bir tuzak olmalı Corolla yolda kalmaz diye devam eden reklam.
Evet benim de bahsettiğim reklam bu.Arabadakiler zokayı yutmayınca peruğun çıkarılması ve ortaya dazlak bir adamın çıkması reklamın bomba kısmıydı. :D