Recep Ankaralı'yı Banvit Serisinde İstemiyoruz!

Bu forum müdavimlerinden o gün salonda olanlar bilir.. Sene 1999, Ülker'i eler gibi olmuştuk, play off yarı final serisi.. Orhun vardı bizde.. Seri 2-2 olunca beşinci maçta hakemler maçı kan gölüne çevirdi.. Kimdi o hakemler biliyor musunuz ? Recep Ankaralı ve Emin Moğulkoç.. 1999 da bile karşımızda Recep Ankaralı gerçeği vardı.. Faul sayılarını hatırlamıyorum ama 27 ye 5 falandı galiba.. Yani biz 27 faul yaptık, onlar 5 faul mü yaptı, öyle bir şey vardı, eskiler hatırlar. Bize onların 5-6 katı sayıda faul çalındı o gün, rakamları hatırlamıyorum. Bizim oyuncuların "anasını s..m" diye bench koltuklarına tekme attıkları dün gizi gözümün önündedir..

Bu konu çok uzun.. Sonumuz hayrolsun diyebilirim sadece..[/QUOTE]

yanılmıyorsam o maç daçkadaydı. ipekçi de değil

Ben Abdi'deydi diye hatırlıyorum..
Seriyi 2-2'ye getirdiğimiz maçta Orhun Ene, maçın bitmesine yakın orta sahadan , bayağı orta sahadan, kendi stiliyle, topu fırlatmadan,normal şut atar gibi üçlük sokmuştu da tribün birbirine girmişti sevinçten..

valla ben tam hatırlayamadım o seride bir maca gitmistim dacka da oynuyorduk o yillarda ama tam emin degilim o mac miydi.orhun ene dedin de o da cok degisti.cokta iyi bir Galatasarayliydi hatta veda ettiginde taraftarlar Ali Samiyen de bir veda yapmıilardi.o da triplere girdi gecen seneden beri baya

Recep Ankaralı ya da Engin Kennerman diye listeyi sınırlandırmıyorum. Art niyetli, kafasında tilkiler dolaşan, tecrübeli ama kaşarlanmış hakem istemiyorum...

Gördüğünü çalan, çifte standart kararlar vermeyen, doğru olduğuna inandığı kararları tereddüt etmeden veren hakemler istiyorum. Eğer tecrübeli hakemler arasında bu vasıfları taşıyan isimler yoksa tecrübesiz kişilerin maçlarımızı yönetmesine de hazırım.

Bugün Efesliler çok şikayetçi hakemlerden, nispeten haklılar da.

Fb Ülkerli oyuncuların her pozisyona itiraz etmesi ve maç boyu teknik faul almaması dikkat çeken bir durumdu.

Umarım hakemlerin etkileyeceği bir seri olmaz, zira Orhun Ene'den de beklemediğimiz, hoşumuza gitmeyecek davranışlar görebiliriz bu seride. Bir de Milli Takım Koçu tabiki, onun da büyük avantajı var.

Ömer Onan topu yere vurur, hakaret eder. Teknik faul yok.

Ömer Onan steps yapar, çalınmaz, itiraz eden Ufuk Sarıca'ya teknik faul çalınır.

Başrol: Recep Ankaralı

Arkadaşlar, R.Ankaralı nın Federasyonda aynı zamanda maaşlı çalışan olduğunu biliyormuydunuz?
Federasyonun kulübümüze tavrı ortada, maaşlı çalışan durumunda bir hakemin böylesi bir dönemde bizim maçlarımıza atanması doğru olmayacaktır.

Ben yöneticilerimizi R.Ankaralı konusunda duyarlı olmaya çağırıyorum, R.Ankaralı'nın yaptıkları yapacaklarının teminatıdır çünkü.

Omer Onanin topu yere vurmasina teknik faul calmayan bir hakem hakkinda fazla bir yorum yapmaya gerek yok.Ama spormax yorumcularinin o teknik faulun es gecilmesini normal karsilayan yorumlarini dinleyince ntvspor,lig tv ve spormax in karsiyakanin bir yayin organina donustuklerininin iyice aciga ciktigini farkettim.Omer Onanin stepsine itirazin teknik faulle degerlendirilmesi ise cifte standartin boyutunu gozler onune serdi.Karsiyakanin trubunleri dolduramamasini sampiyonluk yorgunluguna baglayan bir kanaldan daha fazlasinida beklememek lazim.

Ömer Onan'ın pozisyonu faciaydı yalnız. Böyle bişey olamaz...

Sen ap açık aleni bir şekilde hakem kararından sonra topu yere çarpacaksın ve hakem buna göz yumacak!

Ve Ibrahim Seten aciklar.Fenerbahce basketbol subesinden Semih Ozsoy final serisinin 6.ci maci oncesi Recep Ankaraliyi arar.Ve basketboldada sike yaptiklari aciga cikar.

İbrahim Seten "G.Saray, TBL finalinin 6. macindan once FBahce yoneticisi Semih Ozsoy ile hakem R.Ankarali arasinda gecen konusma icin savciliga ihbar yapti" demiş. Genelde yazdıkları doğru çıkıyor, umarım bu haberde doğrudur.

İbrahim Seten "G.Saray, TBL finalinin 6. macindan once FBahce yoneticisi Semih Ozsoy ile hakem R.Ankarali arasinda gecen konusma icin savciliga ihbar yapti" demiş. Genelde yazdıkları doğru çıkıyor, umarım bu haberde doğrudur.

Yanlış hatırlamıyorsam o konuşmada Semih Özsoy Ankaralı'ya "Hocam bizi korursunuz değil mi?" diye sormuş. Ankaralı da cevben "Elimden geldiğince adil bir maç yöneteceğim ve arkadaşlarımı da bu konuda ikaz edeceğim." diye cevap vermişti.

Yani oradan ekmek çıkmaz.