Recep İvedik 2

Cumartesi gittim filme.. İlkinden daha güzel olduğu kesin bir kere, salonda ki bütün insanlar bir ara resmen koptu yerlere yattılar.. Market, yoga sahneleri harikaydı. :)

Her neyse bu seriye fazla yorum yazamayacağım ama ben ilk filmden sonra beğendim, serinin diğer filmini bekliyoruz... :p

Filmi begenmeyenler kendi ceksin bir filmde güldürsün bakalım.İnsanları güldürme yolları nasıl öncelikle bunu bir anlayın ? Bu bir sanat filmi degil gişe filmidir.Recep ivedik'ten bundan iyi performans bekleyemezsiniz.Güzel bir film olmus...

Tolga Kaplan' Alıntı:
Filmi begenmeyenler kendi ceksin bir filmde güldürsün bakalım.İnsanları güldürme yolları nasıl öncelikle bunu bir anlayın ? Bu bir sanat filmi degil gişe filmidir.Recep ivedik'ten bundan iyi performans bekleyemezsiniz.Güzel bir film olmus...

İnsanları güldürme yolu kulağına soktuğu çubuğu ağzına sokmak mı sence ?

Aykun Alan' Alıntı:
[quote="Tolga Kaplan":32plfgob]Filmi begenmeyenler kendi ceksin bir filmde güldürsün bakalım.İnsanları güldürme yolları nasıl öncelikle bunu bir anlayın ? Bu bir sanat filmi degil gişe filmidir.Recep ivedik'ten bundan iyi performans bekleyemezsiniz.Güzel bir film olmus...

İnsanları güldürme yolu kulağına soktuğu çubuğu ağzına sokmak mı sence ?[/quote:32plfgob]

Filmdeki her sahneye yada her harekete gülünecek diye bir şey yok ama genel olarak komikti bence. Kulak çubuğunu ağzına sokmasına kimse gülmemiştir herhalde bunda çok haklısın. Suşi'yi kadının yüzüne çıkarışıda çok iğrençti buda kimseyi güldürmemiştir herhalde.

pek istekli gitmedim doğrusu.ilkini izlememiş biri olarak ilki ile arasındaki farkı yazamam ama kendi yorurum çok beni kahkalar ile güldüren bir film değildi.gülen varmıydı vardı.Tercih ve beğeni meselesi kesinlikle.Fakat pek bana göre değil.

Filme gittim izledim çokda güldüm yani bunu söylemekten gocunacak değilim. Ama şunuda söylemeliyimki Recep İvedik karakteri komik, nenesi komik bunlara güldüm, mesela şimdi aklımda pek bir şey yok filmden öyle akılda kalıcı zeka ürünü espiriler yok ama işte dediğim gibi tipin kendisi komik.

Küfür meselesine gelince Vicdan'ı izleyeniniz oldumu bilmiyorum ama bayan karakterler öyle küfürler ediyorlarki inanın ben ağzıma alamam işte buda sanat filmi ve bunun gibi mesela ilk çırpıda aklıma gelen Nuri Bilge Ceylan filmlerinin tamamını izledim hepsindede ciddi küfür var, tabiki filmde küfür olması ile küfüre gülmek ayrı şeyler ama ben şuna katılmıyorum "bu filme gidenler küfüre gülüyor" buna katılmıyorum komik işte adam, haraketleri tavırları, pes oynayan nene komik yani bunu kabullenmekle bişeyimiz eksilmez, ama dediğim gibi Şahan'ın çok zeki olduğunu düşünmeme rağmen 2 filmdede öyle akıllarda kalacak zeka ürünü espiriler yok, 2 saat gülersiniz sonra biter film okadar.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Filme gittim izledim çokda güldüm yani bunu söylemekten gocunacak değilim. Ama şunuda söylemeliyimki Recep İvedik karakteri komik, nenesi komik bunlara güldüm, mesela şimdi aklımda pek bir şey yok filmden öyle akılda kalıcı zeka ürünü espiriler yok ama işte dediğim gibi tipin kendisi komik.

Küfür meselesine gelince Vicdan'ı izleyeniniz oldumu bilmiyorum ama bayan karakterler öyle küfürler ediyorlarki inanın ben ağzıma alamam işte buda sanat filmi ve bunun gibi mesela ilk çırpıda aklıma gelen Nuri Bilge Ceylan filmlerinin tamamını izledim hepsindede ciddi küfür var, tabiki filmde küfür olması ile küfüre gülmek ayrı şeyler ama ben şuna katılmıyorum "bu filme gidenler küfüre gülüyor" buna katılmıyorum komik işte adam, haraketleri tavırları, pes oynayan nene komik yani bunu kabullenmekle bişeyimiz eksilmez, ama dediğim gibi Şahan'ın çok zeki olduğunu düşünmeme rağmen 2 filmdede öyle akıllarda kalacak zeka ürünü espiriler yok, 2 saat gülersiniz sonra biter film okadar.

Bugüne kadar film hakkında okuduğum en mantıklı yorum. ;)

Replik Konusunda İşinin en iyisi diyebilirim :)
İlk filmine nazaran biraz daha sönük kalmış.
ilk filmde konu bütünlüğü daha iyiydi.

Ama bunuda beğendim.
verdiğim para sonuna kadar değdi.

Bu arada Şahan'ın açıklamasına göre 3 yepyeni ve değişik bir şekilde karşımıza çıkacakmış.
Bakalım merakla bekliyoruz. :)

Dün gece izledim filmi ve beğendim :)

Daha önce yazdıgım yorumu geri alıyorum.1 gercekten cok kötüydü ama 2. seriyi başarılı buldum ben.
Nenesi ile olan gereksiz küfürlü diyaloglarıda olmasa daha iyi olabilirdi.

Ninesi ile PS olayı, Einstein esprisi, Japoncası falan gayet güzeldi. Ben küfür olayına birşey demiyorum ama yukarıda birisi de yazmıştı izlediğim yabancı komedilerinin de hepsinde küfür oluyor. Küfür artık serbestlik olarak görülüyor. Devir böyle komedi oraya doğru gidiyor ve ben de küfürlere gülerken aklıma gelmiyor. Sanırım o kadar ahlaklı biri değilim :)

Bugün birçok tiyatroya bile küfür direk olmasa da dolaylı yollardan girmiş durumda. Günümüzün gerçeği. Şahan'a kızmamak gerek, yapan sadece o değil.

Ben kızarım küfür konusunda adama,yapan tek kişi o değil de benim için hiç mi hiç bahane olamaz.

Herkes sigara içiyor zaten deyip de sigara içmeyen birisinin sigaraya başlaması gibi birşey bu bence... :)