Maçı geç izleyebildim işlerimden dolayı. Açıkcası bir an için bile şampiyonluğun gidebileceğini düşünmedim, hatta kazanacağımıza inanıyordum. Kızlar da buna inanıyormuş ki maçın sonuna kadar ilk amaç rövanşı da kazanmaktı. Hatta maçtan sonra sevinç ve gururla karışık açıklamalarda bile bu mağlubiyetin hafif burukluğunu yüzlerinden ve sözlerinden gördüm. Bu kadar eksiklikleri olan, yöneticiler tarafından da ekstradan eksik bırakılan takımın böyle bir inanç ve amaçla oynaması ne kadar büyük karakterler olduklarının göstergesi. Sezon için burada Davis, Quigley ve hatta Işıl için yazılanlardan sonra bu kupayı, bu oyuncuların büyük performanslarıyla kazanmamız da inşallah bazılarımızın yüzünü biraz olsun kızartmıştır. Bence yine de finalin en değerli oyuncusu Petronyte'ydi. Kariyeri boyunca zayıflığı, savunmasızlığıyla eleştirilmiş oyuncunun pek çok kez undersize kaldığı eşleşmelerde, yedeği bile yokken ortaya koyduğu performans tarihe geçecek türdendi. Epoupa'ya ise hiçbir şey diyemiyorum, Işıl'dan sonra takımdaki hakikaten en büyük Galatasaraylı olabilir. Pek çoğunun arkasını dönüp gideceği ortamda, herkes sallanırken bile bu kız kendini kaldırıp kaldırıp yerlere atıyordu. Sonuçta çoktan aza herkesin büyük emeği var bu kupada. Belki de ilk kez bu kadar köşe bucak bir şubede taraftarımızın da. Gerçekten de hem İstanbul'daki, hem de Venedik'teki taraftar performansıyla Galatasaray bu kupayı en çok hak eden takım olduğunu cümle aleme gösterdi. Bundan sonra sezonla ilgili tek beklentim hiç yoktan içerdeki Venezia maçındaki taraftar sayısı ve performansının yarısını içerdeki ilk Yakın Doğu eşleşmesinde göstermemiz. O gün yenilip elense de bu takım şampiyon gibi karşılanmayı ve maçtan sonra eller patlayana kadar alkışlanmayı sonuna kadar hak etti. Umuyorum Euroleague kazandıktan sonra boş tribüne oynadığımız lig maçı gibi bir hayal kırıklığını bu takıma bir kez daha yaşatmayız. Yönetimin de o maçı iyi bir şekilde pazarlaması şart. Emeği geçen, Galatasaray için alnından iki gram ter akıtan ve bu kupanın kazanılmasında payı olan herkesi ellerinden öpüyorum, çok büyük insan ve daha da önemlisi çok değerli sporcularsınız. Hakkınız hakikaten ödenmez ama bari bundan sonra inşallah hiç yoktan paranız ödenir. Tebrikler Sarayın Sultanları.