Rockets Turu Geçebilecek mi?

Bugün mükemmel bir savunmayla Portlandı kendi evinde vurdular...Ve Portland böylece saha avantajınıda kaybetmiş oldu kendi evinde ilk yenilgisini alarak...Açıkçası bu maç ortada geçer diye tahmin ederken Rockets'in müthiş savunmasını gördüm...Bana göre de Ligin en iyi savunmacıları bu takımda toplanmış durumda...Yao Ming zaten blokları ile pota altında büyük bi tehdit iken Dikembe Mutombo gibi emektar bi Basketçiniz,emektar olduğu kadar Bloklayıcı bir oyuncunuz varsa pota altı domine olur...Fakat Luis Scola'nın size sorunu olduğu bir gerçek...Orta mesafe şutu olsun rebaundları olsun diyecek bişey yok...fakat olası bi size sıkıntısı görünüyo...Ron Artest ve Shane Battier bence ligin en iyi savunmacılarından ki Geçen seneki Houston-Lakers Maçını Hatırlarsak (Houstonun üst üste maçlar aldığı seri 21 veya 22) Battier, Kobe ye o kadar müthiş bir savunma yapmıştıki (gözlerini kapatarak :) ) Kobe etkisiz kalmıştı...Ve yine bu yıl Nba.com da bir yazarın Savunma MVP si olsa Shane Battier'e verilmelidir görüşünede katılmıyor değilim...Son birde not eklemek istiyorum T-Mac belki yok evet ama çaylak Brooks kendini geliştirme imkanını müthiş bir şekilde elde etti...Fundemental'ı bence iyi bir oyuncu ve Playofflarda onun performansı takımı olumlu veya olumsuz olarak etkileyecektir...Bakalım bu Duvar yıkılacakmı yoksa çarpan takımlar çoğalacakmı :) ...Saygılar

Re: Rockets Duvarı Yıkılır mı?

Dün geceki Portland Maçında maalesef Efsane oyuncu Dikembe Mutombo sakatlanarak Basketbolu Bıraktı...Gerçekten müthiş bir oyuncu , tam bir efsaneydi...

Çok üzüldüm gerçekten..
Bildiğin efsaneydi ya. Off.
Yaşlandığımı farkettim bir an.

Sedye ile götürülürken Bütün Portland taraftarlarının ve benchinin ayağa kalkıp onu alkışlaması gerçekten ne kadar büyük bir oyuncu olduğunun göstergesidir...

Houston Rockets 12 yıl aradan sonra Playoff'da tur atalyabildi...Portland 76-92 Houston.... 4-2'lik bir seri ile tur atlayarak L.A Lakers ile eşleşti...

Bravo Brooks bravo hepinize...

Mutluyum,söyleyecek bir şeyim yok Spurs elenmiş,Chicago'da Celtics'i elerse biz de Lakers'ı geçersek -ki şimdilik zor gözüküyor daha ne isterim... Portland'ı da geçemeyeceğimizi söylüyorlardı 4-0 geçerler sizi diyorlardı ama bu takım hafife alınacak bir takım olmadığını gösterdik.İlerisi için sağlam geliyoruz bundan hiç şüphe olmasın.Fazla yazıp çizmeye gerek yok inşallah Battier'in geçen sene ki kobeye yaptığı savunmayı yapar ve onu durdurur buna inanıyorum.Yao zaten pota altında Gasol'u bu defa ezecek.Scola,Odom çekişmesi çok zevkli olacak.Ron bence bu turda ekstra gayret sergileyecek inanıyorum.Brooks için bir şey söylemiyorum kısa ve öz; Brooks= 5 * Farmar.

Go Rockets Go.

Artık ntv spor versin bir zahmen bu maçları bu kadar önemli bir maç Gs-fb derbisi kadar önemli benim gözümde... Bekliyoruz!

Bu gece oynanan playoff 2.tur maçında Houston Rockets deplasmanda Los Angeles Lakers'ı 100-92 mağlup ederek büyük bir sürpriz yaptı ve bizi sevindirdi :) Deplasmanda alınan bir galibyet ile tur şansımız dahada büyüdü bence...

İlk maçtaki oyuncuların oyununu gördükten sonra o kadar gururlandım ki alınlarının akıyla Lekers'ı Staples'te ezdi geçti, Yao bir ara sakatlandı sakat ayakla acı çekerek sahaya döndü ve inanılmaz oynadı,Brooks takımın sayı yükünü sırtlayan oyunculardan birisi.Rafer Alston'ın gidişi Brooks'un önünü açtı ve her topu eline aldığında kendine güvenerek şut atıyor gerçek bir Rocketslı buna inanıyorum.Scola,Battier sakatlandığında yüzündeki tedirginliği görmemek mümkün değil çok endişelenmişti bu bence görülmeye değerdi.Shane Battier,her zaman ki gibi Kobe'nin önüne perdeleri indirdi hadi at şutunu Kobe dedi helal olsun sizlere bu takım güçlü Lakers'ı 2'ye katlar...Oyuncular turu geçeceklerine inanıyorlar bence bunu da 4-3 bile olsa başaracaklar,bundan hiç şüphem yok güvenim sonsuz bütün oyunculara.

Go Rockets Go!!!

thumb_548268843.jpg

Epeyce sarmış Rockets sevgisi Ron Artest'i... ;)

thumb_916283540.jpg

Battier sakatlandıktan sonra ki telaşı görülmeye değer... ;)

thumb_359092242.jpg

Yüzü kanamasına rağmen ısrarla oyunda kalmak isteyen,maçta varını yoğunu ortaya koyan gerçek bir Rox oyuncusu. Aslansın sen... ;)

Houston bu sorunlarla son maçı kazanıp Batı Finaline yükselirse Houston'ı destekliycem.Yao Ming ve T-Mac olmadan Lakerstan maç almak her baba yiğidin harcı değil hakikaten.

Tebrikler...

İnşallah houston maçı alır.2 yıldızı yok ama sahada resmen savaşıyorlar.bu seriyi houston haketti.ama bu maçı alamasalarda yine de onlara tebrikler...

canberk işcan' Alıntı:
İnşallah houston maçı alır.2 yıldızı yok ama sahada resmen savaşıyorlar.bu seriyi houston haketti.ama bu maçı alamasalarda yine de onlara tebrikler...

aynen katılıyorum ayrıca dikembe mutombo igibi brent barry gibi tecrübeli ve kaliteli oyunculardanda yoksunlar

Lakers , Houston'u 89-70 ile mağlup etti..Maçı izlemeye koyuldum ama daha ilk 5 dakikada maçın Lakers galibiyetiyle biteceğini tahmin etmemek elde değildi..Belki de oyuncular kaldıramadı son maçı , belki de Yao'nun olmaması etkiledi ama sonuç olarak Houston'da son maçı alacak hava göremedim..Sağlık olsun yine de , Lakers gibi kendilerinden daha güçlü bir takıma karşı hiç pes etmediler ve son maça kadar işi götürdüler..