Bugün mükemmel bir savunmayla Portlandı kendi evinde vurdular...Ve Portland böylece saha avantajınıda kaybetmiş oldu kendi evinde ilk yenilgisini alarak...Açıkçası bu maç ortada geçer diye tahmin ederken Rockets'in müthiş savunmasını gördüm...Bana göre de Ligin en iyi savunmacıları bu takımda toplanmış durumda...Yao Ming zaten blokları ile pota altında büyük bi tehdit iken Dikembe Mutombo gibi emektar bi Basketçiniz,emektar olduğu kadar Bloklayıcı bir oyuncunuz varsa pota altı domine olur...Fakat Luis Scola'nın size sorunu olduğu bir gerçek...Orta mesafe şutu olsun rebaundları olsun diyecek bişey yok...fakat olası bi size sıkıntısı görünüyo...Ron Artest ve Shane Battier bence ligin en iyi savunmacılarından ki Geçen seneki Houston-Lakers Maçını Hatırlarsak (Houstonun üst üste maçlar aldığı seri 21 veya 22) Battier, Kobe ye o kadar müthiş bir savunma yapmıştıki (gözlerini kapatarak ) Kobe etkisiz kalmıştı...Ve yine bu yıl Nba.com da bir yazarın Savunma MVP si olsa Shane Battier'e verilmelidir görüşünede katılmıyor değilim...Son birde not eklemek istiyorum T-Mac belki yok evet ama çaylak Brooks kendini geliştirme imkanını müthiş bir şekilde elde etti...Fundemental'ı bence iyi bir oyuncu ve Playofflarda onun performansı takımı olumlu veya olumsuz olarak etkileyecektir...Bakalım bu Duvar yıkılacakmı yoksa çarpan takımlar çoğalacakmı ...Saygılar