RocknCoke-Barısarock :)

Cola tarafından işten çıkarılan işçiler ise alana farklı bir renk kattılar. Onlar bir simge olan "Cola" tarafından aç bırakılıp dışlanan insanlardan bir kaçıydı sadece. 110 Cola işçisi "Rock müzikten pek anlamadık ama burası gerçekten bir barış alanı" dediler ve barış çığlıklarını hep birlikte attılar.

türkiyemizdeki bu gerçeğide unutmayalım
bu festivale colanın milyon dolarlar harcadığıda bi gerçek

Coca Cola'ya olan bu düsmanlıga hic anlam veremedim. İşçi çıkarılması gerekiyorsa bunu %100 Türk sermayeli şirketler de kimsenin gözünün yaşına bakmadan yapıyor. Festivalle alakası ne bunun ?

kempes89' Alıntı:
Darbe cok guzel bi sarkı
Sarkıda Erdal Erenlerden bahsediyo biraz fazla hareketli gibi geldi bana Ama şarkının icerigi harika ;)

neticede rock müzik yapıyolar.mor ve ötesini hakikaten tebrik etmek lazım toplumsal olaylara göz yummuyolar hepsine tek tek teşekkür etmek lazım

SAKLA KENDİNİ SAĞLAM BİR RÖVANŞ İÇİN

mor ve ötesi mi rock müzik yapıyo?

türkiyede kim tam anlamıyla rock müzik yapabiliyo???
istisnalar hariç o istisnalarda zaten kendini piyasaya kabul ettiremeyenler...

ilk aklıma gelenler objektif - kramp

sorun populer rock yapmaları değil onun bunun yada şunun bu müziği rock müzik diye dinlemeleri ...

şebnem ferahın son albümü(can kırıkları)için diğer albümlerine göre çok daha sert dendi
rock müzik oydu aslında değil mi ;)

rock müzik sertlik anlamına gelmiyor şebo hard rock yapmaya çalışmış ama bence becerememişler. sana bir örnek vereyim dünyada rock müziğin en iyi grubu olarak bilinen pink floyd dinle ondan sonra mor ve ötesinin rock yapıp yapmadığına karar ver.

ayrıca objektif konusunda çok haklısın ama sade objektif deil mesala pentegram, false in truth,catafalque,çamur,deli, yani bunlarda var

Şebnem Ferah son albumundeki sertligiyle son derece basarılı kanımca.
Ama Can Kırıkları ilk dinledigimde bana cok yabancı bi album gibi gelmisti.
Kadın Perdeler albumlerinde daha icten söylüyodu şarkılar alıp götürüyodu
Ama Can Kırıklarını bi kaç kez dinleyince çözdük şifreyi :)

o kadar çok şey yazıp sildim ki ...
ben senle rock müzik hakkında konuşamıcam :)
ya sende sabitleşmiş bazı fikirler var yada bende ...

rock müzik anlayışlarımız çok farklı diyip konuyu kapatıyım

ne kadar şanslısın şu an senin yerinde olmak isterdim ama bazı sıkıntılardan dolayı gidemiyorum.bu seneki organizasyona çok büyük çaba harcandığını biliyorum ama buna değicek çapta güzel geçiceğinden eminim

biliyosunuz barışarock sade eğlence yeri eğil EYLEMCE yeriki ortadoğouda yaşanaların da orta olduğu şu dönemde barışarock çok büyük önem taşıyor

gidebilecek bütün arkadaşlara bol EYLEMCE ler

dün itibariyle barışarock son bulmuştur her zamanki taleplerin başka bir dünyanın mümkün olduğunu gösteren bir festivaldi ben bir şanssızlık yüzünden gidemedim giden arkadaşların izlenimlerini anlatmasını rica ederim

bence rock'n coke'un en güzel anı açılışıydı. Hayko Cepkin gerçektende süper bi açılış yaptı. hele o beyaz peruğunu çıkarıp yeni imajını göstermesi yok muydu ya bittim o an. Hayko'nun sesi, sahne şovları zaten çok süper bide yeni imajı herşey çok daha süper oldu. Hayko'yu izlemeye doyamadım vallaa. eminimki kempes abi de izlemeye doyamamıştır Hayko'yu ;) :)

ahh ahh harbiden orda olmak vardı be :(