• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Roland Sallai

Puanları 0
Çözümler 0
@Muhammed Selçuk
Adına başlık açılmamış sanırım. Oyun disiplini yüksek ve ne yaptığını çok iyi bilen bir oyuncu. Oyunu tam konsantrasyon ile çok faydalı oynuyor. Tekniğini de çok beğendim. Açtığı ortalar hep adrese teslim, koordinatlı gidiyor. Sezonun devamında takımın en önemli isimleri arasına girip sezonun kalanı için önemli rol oynayacağını düşünüyorum. UEFA listesine yazılamaması ise büyük acemilik ve dezavantaj olmuş.

Skor bazlı bakılmaması gereken, hemen her takımda bulunması gereken oyuncu tiplerinden.

Bir yerlerini kaldıramayan adamlar yerine bu adam gibi zımba gibi oyuncuların ilk 11 başlaması lazım. Tam bir makine. Şut mekaniği de zaten büyük tehdit. Oyunun her iki yönüne koşabilen tam bir profesyonel !

Bir yerlerini kaldıramayan adamlar yerine bu adam gibi zımba gibi oyuncuların ilk 11 başlaması lazım. Tam bir makine. Şut mekaniği de zaten büyük tehdit. Oyunun her iki yönüne koşabilen tam bir profesyonel !
Frankly Sallai kanadı hücum, savunma ve fizik kalite olarak ateş eder.

Yedek kalınca sesini çıkarmıyor, sahaya girince müthiş mücadele ediyor. Saygı duyuyorum.

Geri