Röportaj

Bugün itibariyle edebiyat hocamın verdiği ödevle yardımlarınızı esirgememenizi diliyorum ve ödevi söylüyorum
Ödev
''bir ünlüyle yapılan söyleşi röportaj''
dediğinde aklıma hemen basket takımımızdan bir oyuncu, koç ne olursa olsun biriyle sizinde yardımınızla yapabileceğimi düşünüp hocaya
-basketbolcularla olur mu? diye sordum ve hocadan da ''olur'' cevabını alınca bu konuyu açtım bu röportajı yapmamı sağlabilecek abilerimin yardımlarını bekliyorum :roll:

Eyüp Abi var Evren :p
Oda Cem Tvde yayınlanan iddaa programın parcası artık ayrıca Spormax skytürk gibi kanallarda mac esnasında kameralara takılan ve sürekli zoom yapılan abimiz bence Eyüp abiyle yap :)

Erdal Icelli' Alıntı:
Eyüp Abi var Evren :p
Oda Cem Tvde yayınlanan iddaa programın parcası artık ayrıca Spormax skytürk gibi kanallarda mac esnasında kameralara takılan ve sürekli zoom yapılan abimiz bence Eyüp abiyle yap :)
düşünmedim de değil aslında :p ama hoca 60 yaşında falan yeni nesilden Eyüp Yıldız ı tanımaz o :)

Emre Evren İçöz' Alıntı:
[quote="Erdal Icelli":1fg5rdpu]Eyüp Abi var Evren :p
düşünmedim de değil aslında :p ama hoca 60 yaşında falan yeni nesilden Eyüp Yıldız ı tanımaz o :)[/quote:1fg5rdpu]

Oda hocanın sorunu Evren :p

Bence bir Hüseyin Beşok röportajı iyi gider, sana yardımcı olmaya çalışırım:)

Emre, röportaj ile söyleşi farklı şeyler. Hepimizin bildiği soru-cevap şeklindeki konuşmalar röportaj diye biliniyor. Aslında o söyleşi. Hocan sana röportaj mı dedi yoksa söyleşi mi ? Fotoğraf çekmeyi de unutma. Ben dersini aldım diye söylüyorum. İnternette araştırırsan ayrıntılarını bulabilirsin. Bana sormak istediğin bir şey olursa özel mesaj atarsın. Kolay gelsin.=)

röportaj olucak resim elbette şart çekilecek ama ses kaydı mı yoksa yazı mı diye düşnüyorum slaytta yapmayı düşünüyorum sonra ve soru hazırlamak içinde yardımlarınızı bekliyorum sorularınızı yani

Emre Evren İçöz' Alıntı:
Saolasın Eyüp Abi haberlerini bekliyorum
Birde röportaj için ne gerektiği falan bunlarıda bilsem çok iyi olur Saygılar..
Evren sen birde Kerem ile irtibata geç, o sana ayrıntılı bilgi geçer!