Yolu açık olsun, ben daha önceki röportajlarından gördüğüm kadarıyla kafası çalışan bir adam olduğunu düşündüğümü söylemiştim, bugün de güzel bir şekilde veda etmiş bizlere..Ben de kendisine her şeyin en güzelini diliyorum.Bundan sonra her şey kendisi için iyi olur umarım ve daha da önemlisi umarım gelişimine katkı sağlayabilecek koçlarla çalışır ve potansiyeline ulaşır.
Daha önce de söylediğim gibi bence kullanamadık kendisini, evet çok hamdı kabul ediyorum ama bu da avrupada ilk sezonu olan bir oyuncu için çok doğal.Ataman da düzgün şans vermedi kendisine, verdiği bütün şanslar bence göstermelikti.Daha ilk resmi maçta ilk hatasından sonra oyuncuyu kenara alarak kaybetti, bu da Russ'ın mental olarak geriye gitmesine ve özgüvenini kaybetmesine sebep oldu.Ergin Ataman 'genç bir oyuncu nasıl kaybedilir'i bir kez daha gösterdi,umarım mental olarak kuvvetlenir ve yeteneklerini sergileyebileceği bir platformda güzel yerlere gelir Russ Smith..Bize gelince biz de yetenekli bir oyuncuyu kaybettik, bu filmin bir benzerini Nolan Smith'te de görmüştük, Duke çıkışlı oldukça yetenekli bir oyuncuydu ama Galatasaray tecrübesi onun kariyerine sekte vurmuştu, umarım Russ Smith için de aynı senaryo gelişmez.Yolu açık olsun ama başka bir koçun elinde daha farklı bir performans alabilirdik diye düşünüyorum.