Rüyalarınız

Gece gece acaip bir ruya gordum.Ruyamdada olsa gerceklestirdim ya artik gam yemem.
Sıkı durun dun NBA de oynadim =)
Kendi takimimla yani Minnesotayla anlasmisim.Bindim ucaga gittim.Direk aldilar ilk hazirlik macina ciktim.
Ilk macimi 20 sayiyla tamamladim.
Bu arada takimda Camby,Griffn ve Earl Boykins var.Neden blmem=)
Coach olarakta JVG.
Son hazirlik maciymis.Mactan sonra kayboluyorum.Ilginc sekilde bir alisveris merkezine gidiyorum ama yuruyen merdivenlerde dusuyorum filan.Sansa turkler buluyorum.Soruyorum medyaya yansidimii NBA e giden 4. Turk diye.Onlarda daha degil diyorlar.
Ertesi gunde Buz Hokeyi maci var.Basket takimini oynatiyorlar.Cikiyoruz sahaya giyiniyorz.Sahada giyiniyoruz evet=)
Butun herkes giyiyor patenleri filan.O sirada akliam geliyor ben hayatimda kaymamisim.
Gidiyorum JVG nin yanina "Coach I didnt evet.." diyorumki "Daha once hic kaymadin dimi ?" diyor.Turkce konusmasina once sasirmiyorum.
"No,coach" diyorum."Bu kotu oldu diyor.Seyirci sevmez boyle seyleri.Ogrenmen gerek" diyip benim fizigimi suzunce (Bu arada fizigim inanilmaz) bende artik ne ingilizce konusucam diyip herhalde " Biliyorum fizigimde uygun bu spora ama " diyorum.Coachun bi bok olmaz dercesine bakislarindan sonrada "Saol koc" diyip yanindan ayriliyorum.
Bu arada ilk resmi mactada 15 mi 17 sayimi ne atmisim.Ama ruyamda mactan goruntuler yoktu :roll:

Ruyamdada olsa bu duygulari tatmak guzeldi 8)

kg'den sahne çaldın demek. ama unutma bak, o takımın franchise player'ı o. van gundy konusunda da mirsad'la bir görüş istersen. :)

bende bi gece rüamda dirk nowistki yle maç yapmıştım.. heyt bea..hatta onun üzerinden bi sayı atmıştım m,llet tempo tutuodu benim için..

margo' Alıntı:
bende bi gece rüamda dirk nowistki yle maç yapmıştım.. heyt bea..hatta onun üzerinden bi sayı atmıştım m,llet tempo tutuodu benim için..

Rüya diyoruz kabus değil. Yanlış olmasın ......

Re: Ruyalariniz..

Gece rüyamda Kemal Kılıçdaroğlu'nun ölümünü gördüm, herif iki adım önümde öldü yahu.. :) Hayırdır inşallah, Allah kendisine sağlıklı ve mutlu bir yaşam nasip etsin..

Demek ki gece bir taraflarımız açık kalmış, apuk supuk rüyalar görüyoruz... :)

Daha çok rüya değilde.
Kaldırımın kenarında yürürken birden ayağım boşluğa geliyor ve uçsuz , bucaksız bir uçurumdan düşüyorum. yatakta sıçrıyorum. bi bakıyorum üstüm açık kalmış :)

Abdullah SAYGILI' Alıntı:
Daha çok rüya değilde.
Kaldırımın kenarında yürürken birden ayağım boşluğa geliyor ve uçsuz , bucaksız bir uçurumdan düşüyorum. yatakta sıçrıyorum. bi bakıyorum üstüm açık kalmış :)

Bana da aynısı oluyor fakat benimki kaldırım gibi küçük bir boşlukla sınırlı değil. Uçurumlarla anlatabilirim. Yani direk atlıyorum balıklama. :)

benim rüyalar çok enterasan oluyor. olaylar birbirinden o kadar bağımsız ve saçma gelişiyor ki ana sınıfı öğrencisi hayal kuruyor sanırsınız.

bu gece çok güzel bir rüya gördüm.yarın oynanacak basket maçını gördüm.bizim takm yetmişin üzerinde bir sayı atmış fener ise YİRMİ sayıdaymış(rüya işte).rüyamda maçın son bölümüne bakabiliyorum ve ışılın iki tane üçlüğünü gördüm ,kress de boş turnikeyi kaçırmıştı bide ilk periyot çok gerideymişiz sonra onlara hiç sayı attırmamışız.sonuç olarak hayır olsun inşallah.rahat bir galibiyet alacağımıza işaret olarak yorumluyorum.rüya bile olsa feneri yenmek bide ezerek yenmek çooook keyifliydi. :p

O bir yerden düşme bir anda hızlıca yaşanan şeylerin nedeni fiziksel aslında arkadaşlar.
Vücudun kendini koruma sistemi.
İç organlardan biri sıkışınca vücud öyle bir sistemle sizi uyandırıp düzgün bir hale geçmenizi sağlıyor.
Dikkat edin uyanıp direk pozisyon değiştirirsiniz.

okumuştum hatırlamıyorum.. fantastik bir tezdi..

binlerce onbinlerce yıl önce insanoğlu vahşi hayvanlardan korunmak için ağaç tepelerinde yatarmış ve vücut ağaçtan düşmeye karşı işgüdüsel olarak bir koruma sistemi geliştirmiş,böylelikle en ufak bir denge bozulmasında çat diye uyanıyormuşsun falan da filan :D kalıntıları da bugüne kadar gelmiş güyaa.. mantıklı ama Murat abinin deidği çok daha mantıklı hehe..

En son hatırladğım, ilginç gelen rüyam. Bir arkadaşla şakalaşırken okulun camından düştük beraber. Düşmeye başladım böyle bir aşağıyı asfaltı görüyorum, bir gökyüzü arkaplanıyla peşimden düşen arkadaşı. İlginç olan düşerken çok soğukkanlıydım. Asfaltı gördüğümde "Heh" dedim "Şimdi görüntü kararacak" cümleyi bitirirken çat. Karardı görüntü ve uyandım,doğruldum ve gülmeye başladım rüyaya.