Sacha Boey

Sacha Boey; azmetti, sabretti, çok çalıştı ve yıllardır arzuladığı Bayern Münih'e yani futbolun zirve adreslerinden birine geldi. Üstüne üstlük Marcao gibi rakibe koz verip fiyat da kırdırmadı, dik duruşunu korudu. Kendisiyle gurur duyuyor ve çok seviyorum ❤️💛🦁 Yolu açık olsun. Artık Bayerni de takip edeceğiz mecbur 😀
 
"sevgili galatasaraylılar, sizlerle harika zamanlar geçirdim ve türkiye'nin en büyük kulübünün renklerini temsil etmek benim için bir onurdu. kariyerimde yeni bir adım atmadan önce her birinize tek tek teşekkür etmek istiyorum. desteğinizi ve coşkunuzu hissetmek, bir futbolcu ve aynı zamanda bir insan olarak hayatımda harika bir anı olarak kalacak. sizler dünyanın en iyi taraftarları arasındasınız ve her zaman aklımda olacaksınız. hep bir numaralı destekçiniz olacağım ve nerede olursam olayım takımın sonuçlarını takip etmeye devam edeceğim. sonsuza kadar benim hikayemin bir parçası olacaksınız..."
 
Profesyonel futbolcumuz Sacha Boey’nin kesin transferi konusunda FC Bayern München AG ile anlaşmaya varılmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre transfer gelirimiz net 30.000.000 euro olup FC Bayern München AG, şirketimize net 5.000.000 euro tutarında şarta bağlı bonus ödeyecektir.

Ayrıca futbolcunun başka bir kulübe transfer olması durumunda FC Bayern München AG gerçekleşmeyen şarta bağlı bonusların tamamını şirketimize ödeyecektir.

Buna ek olarak iki tane hazırlık müsabakası düzenlenmesi konusunda anlaşılmış olup FC Bayern München AG, müsabakalar kapsamında gerçekleşecek kârın %50’sini şirketimize ödeyecektir.
 

Üst