Sadık Emir Kabaca

Galatasarayin kurulusu basta Ali Sami Yen olmak uzere cok basarili kayit altina alinmistir. Renkler visne turuncu olmaz denmez. Muze var gezin, kayitlar var okuyun lutfen. Bu kulubu digerlerinden ayiran farklardan biridir bu. Kurulus tarihimiz, kurucularimiz bellidir. Fenerbahcenin kurulusunu sorsan cogu kimse 19 temmuz der. Galatasaray oyle mi?
 
Vişne çürüğü rengi denir bilerek turuncuya ve vişneye yakın tonlar kullanılıyor. Eski kayıtlarda vişne çürüğü geçse de pratikte 70 lerde 80 lerde sarı kirmiziydi formalar estetik kaygıyla bu tonlara geçildi bence Roma renklerine oykunduk belki.
 
Ben bahsi gecen konuda derdimi anlattigimi disunuyorum. Tabiki sadik karaca basliginin konusu degil. Silinirse itirazim olmaz. Sadik okuyorsan kusura bakma.
 
Ustteki mactaki tek basarili sutu, denedi denedi sonunda basardi. Hem gs fanatigi, hem de spurs sepatizani olunca guzel hissettiriyor.
@Sadik; koc pop avrupali sever, bu sene kadro dolu ama bir aklina gir bence.
 
yakışmadı sadık. sadece bunu söylemek istiyorum. geçen sezon ve bu sezonun şimdiye kadar ki bölümünde izlettiklerinle bizi çok kırdın. yakışmadı.
 
Bu çocuğun daha önce neler yaptığını ve kapasitesiyle neler yapabileceğini bilmesem diyeceğim ki "bu kazmayı nereden bulmuşlar?". Ama demek ki kötü takım içinde oynuyor olmak oyuncuyu kapasitesinin çok altına düşürebiliyormuş. Kötü yönetim, kötü hoca, kötü takım ve maalesef çözümsüz dertler. Böyle gelmiş, böyle gidecek, ölme Sadıkım ölme...
 
Cicege bocege herseye atarlanan bir mudurunuz olsa, siz de “Baslarim boyle ise” der ve ister istemez performansinizi dusurursunuz. Sadik, Samet, Ismet bugun bu performansi gosteriyorlarsa; ilk suclu oyuncular degiller. Kotu oynadigi, sutu girmedigi gunler cok oldu, lakin; ben Sadik’in iyi niyeti ve mucadelesinden hep raziyim.
 
Hücumda gereksiz top kayıpları defansta sıfır konsantre olması. Bahçeşehir maçı bunun yüzünden gitti bu maçın devamında umarım oynamaz.
 
1 bucuk sezondur su takima faydasindan cok zarari var.Ya hadi iyi savunmaci degilsin de bari biraz cabala.Erkek basketbol takiminin Meltem Yildizhan’i.2 ucluk atacak goz boyayacak beyefendi.Yazdigi eksinin haddi hesabi yok ama bu sirada.
 
Keşke zamanında buy out ile Efes e verseymişiz. Savunmada iyi değildin ve iyi olacağa da benzemiyorsun. Hücumda da kötü olunca çekilmez bir hal alıyor durum. Ayrıca mental problemlerinde var gibi geliyor bana. 1 maç varsa 2 maç yok gibisin konsantrasyon olarak.
 
Keşke zamanında buy out ile Efes e verseymişiz. Savunmada iyi değildin ve iyi olacağa da benzemiyorsun. Hücumda da kötü olunca çekilmez bir hal alıyor durum. Ayrıca mental problemlerinde var gibi geliyor bana. 1 maç varsa 2 maç yok gibisin konsantrasyon olarak.
Sorun Mitrovic'i yemek istemesi. Tek o değil. Buğrahan da bu şekilde. Haliyle ikisinden de iyi performans beklemiyorum 😄
 

Üst