Sadık Emir Kabaca

Galatasarayin kurulusu basta Ali Sami Yen olmak uzere cok basarili kayit altina alinmistir. Renkler visne turuncu olmaz denmez. Muze var gezin, kayitlar var okuyun lutfen. Bu kulubu digerlerinden ayiran farklardan biridir bu. Kurulus tarihimiz, kurucularimiz bellidir. Fenerbahcenin kurulusunu sorsan cogu kimse 19 temmuz der. Galatasaray oyle mi?
 
Vişne çürüğü rengi denir bilerek turuncuya ve vişneye yakın tonlar kullanılıyor. Eski kayıtlarda vişne çürüğü geçse de pratikte 70 lerde 80 lerde sarı kirmiziydi formalar estetik kaygıyla bu tonlara geçildi bence Roma renklerine oykunduk belki.
 
Ben bahsi gecen konuda derdimi anlattigimi disunuyorum. Tabiki sadik karaca basliginin konusu degil. Silinirse itirazim olmaz. Sadik okuyorsan kusura bakma.
 
Ustteki mactaki tek basarili sutu, denedi denedi sonunda basardi. Hem gs fanatigi, hem de spurs sepatizani olunca guzel hissettiriyor.
@Sadik; koc pop avrupali sever, bu sene kadro dolu ama bir aklina gir bence.
 

Üst