Sağlık Raporu

Re: Tufan Ersöz Sakatlandı

gerçekten çok üzüldüm.bu sene en çok güvendiğim oyuncuydu.bizi şampiyonluğa götürecek kilit oyuncular olarak tufan ,murat ve hüseyin i görüyordum.kazanma hırsları olsun taraftar ile yakaladıkları elektrikle olsun yaşanacak şampiyonluktan en fazla mutlu olacak oyuncular olacaklarını düşündüğümden dolayı.liglerin başlamasına 2 ay var 3 ayda ilk yarıyı kapattığını düşünürsek 5 ayı böyle tamamlar. ikinci yarı ve playofflarda bile bizim kendisine ne kadar ihtiyacımız olduğunu düşünerek umarım moralini bozmaz.
 
Re: Tufan Ersöz Sakatlandı

Tufan, ilk senesinde gösterdiği mücadele ve davranışıyla gönlünde taht kurmuştu taraftarın. Böyle bir ismi uzun süre Galatasaray forması altında izleyeceğim diye o kadar mutluydum ki. Üst üste yaşadığı sakatlıklar hem kendini hem bizleri yıktı.

Ünsal Bey´in dediği gibi bu seneyi gözden çıkarsın, play off´a yetişeceğim diye kendisini zorlamasın. Tufan gibi bir basketbolcuyu uzun yıllar izlemek isterim.

Geçmiş olsun Tufan.
 
Re: Tufan Ersöz Sakatlandı

Kabus mu bu ya, olamaz böyle birşey Tufan sensiz ilk beş hiç zevk vermiyordu senin hırçınlığını çok özleyeceğiz 5 ay 5 yıl gibi geliyor bana şimdiden... :(
 
Re: Tufan Ersöz Sakatlandı

Tufan Ersöz'ün basketbol hayatı bitti sayılır. Bunu 2 ay öncede biliyordum. Ama yazmak istemedim.Adamın dizi güçlendirilemiyor. Yazık oldu ne denilebilir ki.
 
Re: Tufan Ersöz Sakatlandı

Gökce Başaran' Alıntı:
Tufan Ersöz'ün basketbol hayatı bitti sayılır. Bunu 2 ay öncede biliyordum. Ama yazmak istemedim.Adamın dizi güçlendirilemiyor. Yazık oldu ne denilebilir ki.

:? :? :?


Tufan'a çok üzüldük gerçekten.Ancak herkesin hemfikir olduğu gibi yapılması gerekn bir transfer var ortada.Gönül Cenk Akyol diyor ama Ergin Ataman'ın Cenk'i bırakmayacağı aşikar.Ersin'in durumu nedir bilmiyorum ama Murat abi zor yazmış.Geriye kalan Polat'ı ben bizzat çoğu maçta izlediğim ve konuşma fırsatım olduğu için iyi tanıyorum.Kişiliği çok sağlam bir oyuncu ve daha 86 doğumlu.Uzun süreli bir kontratla bu takıma yıllarca hizmet edebilir.Özellik Mersin'de büyük maçları çok iyi oynadı.Üçlüklerinin ne kadar can yakıcı olduğuna bizzat şahit olduk.
 
Re: Tufan Ersöz Sakatlandı

Ya bazı yerlerde 3 ay filan deniliyor...Eğer 3 aysa çok şey kazçırmaz ama ne kadar doğru bilmiyorum...
 
Re: Tufan Ersöz Sakatlandı

3 ayda iyilesir ondan sonra o dizle oynayamaz ki antreman acigi, dizin guclendirilmesi, kocun oyunlarina adaptasyonu bunlari hepsi zaman alir, bence en az 6 ay play-offlara yetismeye calisir iste, ondan sonrada verimi tabiki beklenenin altinda olur.

benim tercihim Ibrahim Kutluay(herseye ragmen), Tufan sakatlanmadan once hep Polat Kaya alinsin istiyordum ama simdi oda yetmez, cunku yeterli yerli kisamiz yok, rotasyonun icine etti bu sakatlik, bu yuzden Huseyin'in sureleri artacak oldu ki oda sakatlandi ne olucak ? iste onu hic kimse bilmiyor ve aklina getirmek istemiyor, bu durumda cok kaliteli bir kisaya ihtiyac var bu isimde Ibrahim kutluay olarak gozukuyor, o olmazsa Can Akin ve Polat Kaya'yi transfer etmeliyiz, Reese(turk statusu) soyledigimde istemeyenler simdi fikirleri degismistir sanirim.
 
Re: Tufan Ersöz Sakatlandı

Yani kısalarda Tufan varken bile bir yetersizlik vardı şimdi Mutlaka kaliteli bir şutör lazım.Fark etmez İbo olur,Ömer Onan olur,Ersin Görkem olur ama mutlaka 1 yada 2 yerli daha gelmeli.
 
Re: Tufan Ersöz Sakatlandı

Galatasaray ruhunu parkeye gerçek anlamda yansıtan,seyretmekten en zevk aldığım oyuncumuzdu,geçmiş olsun Tufan,umarım en yakın zamanda kaldığın yerden devam edersin,daha yıllarca bu takımın kaptanlığını yapacaksın...
 
Re: Tufan Ersöz Sakatlandı

Ömer'i FB Ülker satmaz . Ersin daha yeni sözleşme yeniledi Antalya da onu kolay kolay satmaz. Bu sezon onlarda 3. numarlı kupada oynayacaklar Avrupa da . Çok iyi bir bonservis verirsek satarlar belki ama bizim bütçe buna müsait mi bilemem.
Boşta bir İbrahim var onuda biz alır mıyız ? Biz teklif götürsek o gelir mi ?
Birde Polat var ama oda resmi olarak anlaştı mı acaba TED'le ? Onun da TBL'de 20 dakika civarı süre aldığı ilk sezon geçtiğimiz sezon 22 yaşında ve son derece tecrübesiz.
 
Re: Tufan Ersöz Sakatlandı

Diz sakatlığı kronikleşmesin diye umalım... Sezonu tamamen bırakıp dizini, kendini iyice güçlendirmeden sahaya dönmemesi gerektiği fikrine katılıyorum...
 
Re: Tufan Ersöz Sakatlandı

Şimdi öğrendim ve büyük bir şok yaşıyorum.Büyük geçmiş olsun kendisine.Facebooktan kendisine ulaşabilirsiniz.Bu saatten sonra transfer çok zor.Benim tek umudum Murat Kaya.Zaten bu sezona çok iyi hazırlanıyor.İnşallah iyi bir performans gösterir de Tufan'ın yokluğunu az da olsa hissettirmez.
 
Re: Tufan Ersöz Sakatlandı

Çok yazık oldu, çok şey beklediğimiz bir oyuncuydu. Çok üzüldüm. Derhal bir veya iki Türk oyuncu alınmalı.
Geçmiş olsun kardeşimize.
 

Üst