Sahaya Kendini ve Yabancı Maddeyi Atmadan Bir Düşün

Dostlar,
Türk Telekom maçına özel ilgi beklerken bu özel ilgilerin geçmişte başımıza yol açtığı sorunlar aklıma geldi.Bu maçtada hiç istemediğimiz olaylar başımıza gelebilir.

Sahaya yabancı maddeyi veya kendini atmadan;kötü tezahürata başlamadan önce bir düşünün.Düşünün çünkü bu olaylar klübe büyük zararlar veriyor.Bakın neler olur :

Telekom maçında sahamızın kapanması,bir sonraki İÇ SAHA BEŞİKTAŞ maçında seyircinin olmaması demektir.Beşiktaş ile yarışmayı bırakın,bu maçtan taraftar mahrum bırakılır mı?Asıl zevkli maçlar şimdi geldi.

Beşiktaş maçında sahamızın kapanması,bir sonraki İÇ SAHA FENERBAHÇE maçında seyircinin olmaması demektir.Hani bu olursa Galatasaray taraftarı,öyle prestij kaybeder kiiii.Hem bu maçlardan sonra ligdeki sıralamalarda daha üstte yer alma şansımız bile doğacak.

Fenerbahçe maçından sonra son haftalarda çogu maçımız iç sahada ve göreceli olarak kolay maçlar.Bu maçlarda seyircili firesiz gider,rahat kazanırız.Söz ettiğim şansın devam etmesi için bu avantaja ihtiyacımız var.Ayrıca üst sıralardaki 3 takımın birbiriyle yapacakları maçlarda her türlü bize yarayacak.

Unutmayalım!Şu 3 maçı atlatmak Galatasaray'a baskette mükemmel bir gelecek yaratabilir.
 
Beyler biz bilinçli olalım bu çirkinlikleri yapanları da görürsek eğer engelleyelim bise de bu yakıır saha kaptama cezası almanın hiç zamanı diil derbiler wr
 
oooo üç hafta ahmet cömerti mesken tutcam benn desene :)

ben gerçek gs taraftarının bu tarz eylemlerde bulunmayacağına eminim yeter ki bu maçlar için tribüne gelen basketbolla uzaktan yakından alakası olmayan ama sevdiği renkleri desteklemek! adına orada bulunan taraftarlara bu olaylrın bilincinde olan diğer taraftarlar tarafından sahip çıkılsın , bu sorun üç büyük kulüpte de var çünkü olayları yapanlar 5-10 kişiden itibaren bilinçli bir kalabalık 5-10 kişiyi içinde eritir diye düşünüyorum
 
Ben bu coskuda ufak kazalarda olsa maçı iyi atlattığımızı düşünüyorum.O ufak kazalarda niye yapıldı,ya bu muhteşem taraftarın içinde bunu nasıl düşünüyorlar.Neyse tüm seyircinin sahaya girdiği fb-karsiyaka maçında saha kapanmıyorsa bize ceza bile gelmez.

Şimdi Bjk maçında skor olarak rahat olacağımızı düşündüğümden taraftar çok ofkelenmez.Eger ofkelenirsede sahaya müdahale etmesin de ben şu FbÜLKER maçını izleyeyim. O maçta bir büyüklük yapan taraftar maçı tamamlatırsa başka bir şey istemem. Ki o maç stresli geçecek,Fb iyi bir takım kurdu. Hele bir oyuncuları var ki işte O'na karşı sinirlerimize hakim olalım :D
 
bu konuda dünde yazdım
taraftara düşen görev kadar oyuncularada görev düşüyo
oyuncuları hoş görüye davet ediyorum.özellikle kaptan burak.birazcık ufak arkadaşlarını örnek almasını tavsiye ediyorum.neden mi? şundan: mersin maçında bütün maç umut tınaya küfür edildi.bnm bulunduğum yerde aralıksız sözlü tacizler yapıldı ama maçtan sonra tufan olsun murat olsun fatih olsun hepsi sarıldılar umuta.bir başka örnekte ise telekom maçındaki olay.hakem hücum faul u çalmış lehimize.zaten en sıcak dk lar ve burak tutkuya ters hareketler yaparak ortalığı alevlendiriyo.üstelik tutku hasta galatasaraylıdır.
bunlara oyuncularımızın dikkat etmesi gerekiyo.daha sonrada taraftar olarak bizlere önemli görevler düşüyo.böylesine kenetlendiğimiz bi sezonda umarım herşey istediğimiz gibi giderr
 
Galatasaray'a 4 bin YTL ceza..

Kurul, Akın Süel başkanlığında bugün yaptığı toplantıda, Beko Basketbol Ligi'nde 10 Şubat'ta oynanan Galatasaray Cafe Crown-Türk Telekomspor maçında, sarı-kırmızılı taraftarların sahaya yabancı madde atması ve bu nedenle iki kez anons yapılmasından dolayı, Galatasaray Kulübü Basketbol Şubesi'ne 4 bin YTL para cezası uyguladı.

Kaynak:Ajansspor.com




demekki taraftar yine sahaya inseydi fb'lilerin yaptığı gibi eski cezalarıda göze alarak sahamız sezon sonuna kadar kapalı olurdu.gerçektende federasyona yorum yok!tek merak ettiğim fb'nin maçında 2 kere anons olduktan sonra onlara ne ceza geldi!
 
formamız lacivert olsa ne kadar ceza alıcaktık veya alıcakmıydık merak ediyorum..

demekki 1 su şişesine 4bin, 3 tane şişe atılınca FÜLKER'in sahaya girme cezasını geçiyo yazık günah bari bu kadar bariz yapmayın.
 
simdi Casa macından geldim..Macta bizim oyuncumuza bir cisim geldi bakalım ceza verecekler mi ?

Zor bir mac oldu..

Normal surede bayag zorlandık ama uzatma kolay gecti..
 
Oguzhan Altınçöp' Alıntı:
simdi Casa macından geldim..Macta bizim oyuncumuza bir cisim geldi bakalım ceza verecekler mi ?

Zor bir mac oldu..

Normal surede bayag zorlandık ama uzatma kolay gecti..
ayrıca GS taraftarı bir tane küfür etmedi(bir ara fener tezahüratında var mıydı hatırlamıyorum ama)bir tanede sahaya cisim atılmadı bence örnek alınması gereken bir davranış
 

Üst