Sakaci Bir Konu? Kim Kimden Dayak Yer?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B.Johnsen-G.Vidmar???
R.Hite-j.White???
H.Besok-Ö.Asik??
Dee-S.PENN??
Gaines-Solomon??
Owens-Shumpert??
Erdem.T-Onur.A??
Tufan-H.demirel??
Fatih.S.-E.Kuqo???
Quinton H-Apodaca???
S.Marshall-C.Dalmau??
B.Johnsen-O.Savas??
Ömer.O-S.Güler??
E.Preldzic-M.Yagmur??
M.Türkcan-A.Hutson??
D.Kaan-M.Kaya??
R.BASak-Owens??
S.Erden-Nicevic???
K.Peker-Gaines??
ve
MURAT ÖZYER-TANJEVIC??
MURAT ÖZYER-ERGIN ATAMAN??
MURAT ÖZYER-D.Blatt[malesef yok daha ]

Bu konuyu sadece sakacilik komiklik olsun diye actim ve insallah bu konu kilitlenmez....
Bu konuyu bütün oyunculari sevdigimden actim ...
Lütfen küfür v.s kullanmayin...

Ama su gercek herkes CHARLES GAINES´den korksun hele o sag ellinden :) :) :)

Re: Sakaci Bir KoNU ?? Kim KIMDen DAyak YeR:D??

En iyi ve masum haliyle Mola kısmına taşıcağını düşünmekteyim. :)

Gaines hepsini yer.

Re: Sakaci Bir KoNU ?? Kim KIMDen DAyak YeR:D??

Metin Ertürk' Alıntı:
işin etiğine aykırı bir kere..kavga ne ayıp :?
USTA SEN YAPMA BARLI YA...
sakacilik olsun komiklik olsun diye..
yaz Gaines yeter yada söle yap
S.erden-nicevic galipi yaz bitti ::D:D:

Coşkun veya bir başkası kelime içinde bazı harfleri büyük harfle yazmaktan, Türkçeyi özensiz kullanmaktan ne keyif alıyorlar anlamıyorum, anlayamayınca da sinirleniyorum...

Onur Yavuz' Alıntı:
Coşkun veya bir başkası kelime içinde bazı harfleri büyük harfle yazmaktan, Türkçeyi özensiz kullanmaktan ne keyif alıyorlar anlamıyorum, anlayamayınca da sinirleniyorum...

cünkü bazen büyük kücük yazip insanlarin beynini toplarsin o yaziya daha hos olur....
türk diline v.s ile saygizizlik türkce bilmemezlikle hic alakasi yok

Coskun Cosar' Alıntı:
[quote="Onur Yavuz":1l1ojyje]Coşkun veya bir başkası kelime içinde bazı harfleri büyük harfle yazmaktan, Türkçeyi özensiz kullanmaktan ne keyif alıyorlar anlamıyorum, anlayamayınca da sinirleniyorum...

cünkü bazen büyük kücük yazip insanlarin beynini toplarsin o yaziya daha hos olur....
türk diline v.s ile saygizizlik türkce bilmemezlikle hic alakasi yok[/quote:1l1ojyje]

ooo ben "L" leri böyle yazdığım için 10 gün ban yemişim sen ne diyosun. Anadolu lisesi edebiyat hocaları bu işten anlamazken bu site yöneticileri anlıyorlar. TDK'lar maşallah :) neyse...

Coskun Cosar' Alıntı:
türk diline v.s ile saygizizlik türkce bilmemezlikle hic alakasi yok
Coşkun, buradaki insanların "beynini toparlamak" gibi bir çaban olmasın. İyi bildiğini öne sürdüğün Türkçeyle yazdığın iki cümlelik iletindeki hatalar;
"türk diline" değil "Türk diline", "v.s" değil "vs.", "saygizizlik" değil "saygısızlık", "turkce" değil "Türkçe"

Berkay Bindal' Alıntı:
ooo ben "L" leri böyle yazdığım için 10 gün ban yemişim sen ne diyosun. Anadolu lisesi edebiyat hocaları bu işten anlamazken bu site yöneticileri anlıyorlar. TDK'lar maşallah :) neyse...
Berkay, Türkçe öğretmeninin e-posta adresini öğrenip bana iletir misin? (Yanlış bildiğim başka şeyler de varsa doğrularını öğreneyim) Bu arada TDK´lar değil TDK´ler olacak. Türkçede kısaltmaların tamamı "e" ile (te, de, ke...) tamamlanır.

Coskun Cosar' Alıntı:
Onur Aysal senin isin ne ??
yani gercekten avukat vilen misin??

Sen geç Türkçe mevzusunu ilk önce büyüklerinle nasıl konuşman gerektiğini öğren öyle gel.Milletin işini gücünü sorgulamak sana düşmez.O bu sitede bir yönetici ve işini yapıyor.Bunu sorgulamaya çalışma ve takımına destek vermeye devam et Coşkun.Bu site Türkiyenin en iyi basketbol portalı ve burayı Türkiyenin en iyi portalı yapanda bu,bende çoğunlukta uymuyorum bu kurala ama uyarıldığımdada saygı gösteriyorum ve düzeltmeye çalışıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...