• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Salı Akşamları Basketbol Organizasyonları (Maltepe GS Pamukspor Tesisleri)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Arda Ezer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:26
Gecen hafta özel işlerim nedeniyle oyuna iştirak edemedim ve sanırım benim yokluğumda pek kimse de gitmemiş :(

17 Nisan Salı akşamı saat 22.00' de alışılmış organizasyonumuza devam ediyoruz. Bekliyoruz ...

acaba avrupadan gidecek arkadaş var mıdır mutlaka dahil olmak istiyorum zira bu organizasyona...gidilen yeri hiç bilmedigim için bir arkadaşla birlikte gidersem iyi olabilir

Ben Avcılardan gidiyorum, istersen merkezi bir yerde buluşup gideriz :)

bu haftaki durum nedir acaba?

Yarın akşam Bayan Basketbol maçı var ama yeterli katılım sağlanacaksa Pamukspor' da oynayabiliriz.

Yeterli kişi olursa ben Pamuksporu tercih ediyorum Murat Tümerin koyun çiftliğindense :)

ben de pamuksporu tercih edecegim katılım olacaksa

Gerekli duyuruları çeşitli platformlarda yaptık ancak maalesef yeterli katılım sağlanamıyor.
Bu hafta da organizasyon patlamış gibi görünüyor. :(

24 nisandaki organizasyon için durum nedir acaba??

hala ses yok mudur???

hazır bir turnuva da düzenleniyorken haftaya bu organizasyon olacak mı acaba??yoksa herhangi bir maçımızla çakışıyor mu?

Haklısın bu organizasyonu çok ihmal ettik. Dün de Beşiktaş maçımız vardı malum ...

29.05.2012 maç varmıdır ?

Baskan bi el at bu ise. Haftasonu bi aksamustu de Caddebostan ya da Goztepe yapalım.

Sırf bi' gün izin alıp eskileri görmek için geleceğim İstanbul'a. Tabi önce organizasyonun olması gerek sanırım : )

Bu hafta basketbola ihanet etmişler, futbol oynamışlar diye duydum. :)

Önder'in sol ayağı iyi :)

Geri