Salonda Tanışma Partisi mi Var?

Geçen gün Onur (koch) ile sohbet ederken adaşım GS Basket ailesi olarak tanışsak iyi olmaz mı dedi. Yüz yüze iletişimin ikili ilişkilere her zaman için olumlu katkılar sağladığını düşünerek fikri benimsedim. Böyle bir organizasyon için fikirlerinizi almak istedim...

Valla çok iyi olur Onur.

Ankaralılar olarak toplanalım mesela. Hem özlettin kendini ya kaç zamandır görüşemedik.

Aynısını bugun GALAT-ASIR-AY (Utku) ile konuşuyorduk çok iyi olur ama şehir farklılıkları olursa zor gibi...

CanuAltay' Alıntı:
Valla çok iyi olur Onur.

Ankaralılar olarak toplanalım mesela. Hem özlettin kendini ya kaç zamandır görüşemedik.

Aynısını bugun GALAT-ASIR-AY (Utku) ile konuşuyorduk çok iyi olur ama şehir farklılıkları olursa zor gibi...

Öncelikle sanırım konuyu yanlış yerde açtım. Time Out bölümü daha iyi olurdu.

Can aslında bizim düşüncemiz İstanbul´da evsahibi olacağımız bir maç. Diğer illerden gelebilecekler için biraz zor olacak ama... Bu arada seninle en kötü ihtimalle haftasonu voleybol maçında görüşürüz zaten.

Bu haftasonu tekel maçı var...voleybol maçımız var burda...

ikinci hafta tofaş maçı seyircisiz :?

üçüncü hafta deplasmandayız 4. hafta ankarada telekom maçı var...ne zaman olcak bu iş?

Ya Tofaş maçı seyircisiz olacaktı değil mi,unutmuşum.O sahaya birşeyler atan adamların ellerin kırılsın.O zaman Tekel maçı farz oldu.Ümraniye yolcusu kalmasın.

onuryavuz' Alıntı:
Geçen gün Onur (koch) ile sohbet ederken adaşım GS Basket ailesi olarak tanışsak iyi olmaz mı dedi. Yüz yüze iletişimin ikili ilişkilere her zaman için olumlu katkılar sağladığını düşünerek fikri benimsedim. Böyle bir organizasyon için fikirlerinizi almak istedim...

Onur abı bole bı tanısma toplantısında ben nasıl buluncam :)
Artık hepınızı seneye Ts macına beklıom :)
Yada ben Ankarayı kazanıp gelıyım :)

BuRaKGS' Alıntı:
Onur abı bole bı tanısma toplantısında ben nasıl buluncam :)
Artık hepınızı seneye Ts macına beklıom :)
Yada ben Ankarayı kazanıp gelıyım :)

Trabzon´un %10´u benim olacak özel uçak bile kaldırırım GS Basket için. Ankara´yı kazanma konusunda ise onu zaten cepte gibi görüyorum :)

onuryavuz' Alıntı:
Trabzon´un %10´u benim olacak özel uçak bile kaldırırım GS Basket için. Ankara´yı kazanma konusunda ise onu zaten cepte gibi görüyorum :)

:kop :kop Olsa valla gelırdım :kop :kop
Dedıgım gıbı 1 ev 1 araba annem babam calısıo bıde telefonum ve bılgısayarım maddı olrak bunlar :)

ama arkadas bakımından trbzonun yuzde 10 fıkrıne katılıom abı :):)

Mesajı Time Out a taşıdım.

Onur sende zaman zaman limitlere ulaşan bir basketbol ve GSbasket.Org sevgisi mi var nedir ;) . Ben Ankara' ya geldiğimde bu parıltıyı pek göremiyorum senden. Ya da benden mi hoşlanmıyorsun :)

ARdaQue' Alıntı:
Mesajı Time Out a taşıdım.

Onur sende zaman zaman limitlere ulaşan bir basketbol ve GSbasket.Org sevgisi mi var nedir ;) . Ben Ankara' ya geldiğimde bu parıltıyı pek göremiyorum senden. Ya da benden mi hoşlanmıyorsun :)

Basketbol sevgisi her zaman vardı Arda. Ankara´ki maçlara her zaman giderim de Halil Üner gidince İstanbul´a da gelme isteğim arttı. Senden hoşlanmamam için bir neden mi var yoksa benim bilmediğim :)

onuryavuz' Alıntı:
Basketbol sevgisi her zaman vardı Arda. Ankara´ki maçlara her zaman giderim de Halil Üner gidince İstanbul´a da gelme isteğim arttı. Senden hoşlanmamam için bir neden mi var yoksa benim bilmediğim :)

Olmaması lazım ama insanoğlu değişken oluyor; kesin bir yorum yapmak sakıncalı :p

Mesela iç sahadaki bir derbi maçımız bunun için biçilmiş kaftan olur.(Fenerbahçe maçı sakıncalı olacağından Beşiktaş maçı diyelim :) )Kullanıcıların ilişkilerinin gelişmesi,tribünden yaratılacak sinerji,basketbol muhabbetleri gibi açılardan oldukça güzel olur.

arsameia' Alıntı:
Eskiden mac öncesi-sonrası iftar organizasyonları olurdu, Onur tatlı ısmarlardı, süper de olurdu.. ;)

Birden Onur' da kendimi gördüm :p

Öncesinden bahsetmeye fazla gerek yok ama daha iki gün önce Adapazarı' nda iftar saati yaklaşırken kulağımda zonklayan tezahürat :

Sabahtan beri hiç bir şey yemedik karnımız acıktı bizim
Arda Başkan bize yemek ısmarlasana , parasını alırsın sonra !

koch' Alıntı:
Mesela iç sahadaki bir derbi maçımız bunun için biçilmiş kaftan olur.(Fenerbahçe maçı sakıncalı olacağından Beşiktaş maçı diyelim :) )Kullanıcıların ilişkilerinin gelişmesi,tribünden yaratılacak sinerji,basketbol muhabbetleri gibi açılardan oldukça güzel olur.

Fikir babasının dediklerine katılmamak elde değil bir konu hariç. Onur kusura bakma seninle basketbol muhabbeti yapamam yaparsam komplekse girerim :)

arsameia' Alıntı:
Eskiden mac öncesi-sonrası iftar organizasyonları olurdu, Onur tatlı ısmarlardı, süper de olurdu.. ;)
Fatoş ey gidi günler ey diyorsun ama Onur aynı Onur :)

ARdaQue' Alıntı:
Birden Onur' da kendimi gördüm :p
Öncesinden bahsetmeye fazla gerek yok ama daha iki gün önce Adapazarı' nda iftar saati yaklaşırken kulağımda zonklayan tezahürat :

Sabahtan beri hiç bir şey yemedik karnımız acıktı bizim
Arda Başkan bize yemek ısmarlasana , parasını alırsın sonra !

O zaman buluştuğumuz maçta (eğer buluşabilirsek) salonda ;
"Sabahtan beri hiç bir şey yemedik karnımız acıktı bizim
Arda Başkan bize yemek ısmarlasana , parasını alırsın sonra" tezahüratını söylemek farz oldu. Ahmet Cömert´in kapasitesi kaç kişilikti :)

walla arkadaşlar ben bütün buluşmalar için (en azından şu an için sadece trabzon da varım) ki bilen bilir erman(kobra) le buluşmayı başarmıştımm.. gecen günde ayak üstüde olsa burakla ilk görüşmeyi yaptık.. en kısa zamanda daha uzun sohbet edebilceğimiz bu buluşmayla karşınızda olcazz...
istanbul uyumaaa :D

gsbaskettrabzonn :atki