• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Samet Geyik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
Zaten yerli 5 numaralardan sozlesmesi bitenler icinde tam anlamiyla icimize sinecek bir oyuncu da yok Samet Geyik disinda

Icimize sinecek tek yerli 5 numara da geldi,hayirli olsun :) O donem bunu yazdigimda ihtimal verdigim bir transfer degildi acikcasi.

Hayırlı olsun fakat yanına atlet, ayakları hızlı bir çember savunucusu gerekiyordu, Halilovic değil.

Son düzenleme:
Yıllardır beğendiğim bir uzundu 4.5. Top hakimiyeti pası şutu geç geldi kısmet buguneymis. Mundar edeceğiz mumla aradığımız yerlileri ondan korkuyorum.

Yanına hareketli bir isim lazım bence de; başarılı olup uzun süreler alacaktır hatta oyununu da geliştirecektir...

Galatasaray'ımıza hayırlı olsun uzun zamandır Galatasaray forması ile izlemek istediğim bir isimdi

Fenerbahçe maçında 1 dakika bile süre verilmedi kendisine. Yardımcı koç Nikola Birac'ın yaptığı hakarettir kendisine.

Ege Arar ve Mahir Ağva bizim yıllarımızı, Ertuğrul Erdoğan ve Andreas Pistiolis'in olası başarılarını çaldı. Şimdi onların yerine, son yıllarda bize gelen en kaliteli pivot var ama Mitrovic'in anlamsız inadı yüzünden kenarda çürüyor Samet Geyik. Kendisine ayıp ediliyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Buna niye para verip aldınız? Yanından geçen adamlara adım atmaktan aciz, ''Gel buyur sayını rahatça at.'' demesi için mi ? Belini döndürüp manevra yapana kadar rakip sayı sevincini kutluyor parkede.

Geçen sezon gelen yerliler arasında İsmet'ten sonra en çok kendisine sevinmiştim. Bu yıl ise en çok kendisinin gitmesini istiyordum, hadi olmadı yollayamadik bir yere ok. Yani tüm sene, sana şu maçın son çeyreği hariç bir daha ne zaman bu kadar işimiz düşecek ki? Şu maçı 10 dakika idare etmen durumunda belki de Blumbergs'in süreleri sana kayacak hep. Sen bugün sadece bize maç kaybettirmedin, kendin için de sezonu bitirdin kafada. Çok yazık ettin Samet, bu kadar aciz kalmanı kabullenemiyorum.

Ancak 2. ligde kümede kalma mücadelesi veren takımlarda oynayabilecek yetenek(sizlik)te bir 5 numara. Bu arkadaşa verilen her dakikaya yazıktır, günahtır. Ama tabii ki takımın koçu Yakup gibi "loser" biri olursa oynaması kadar doğal bir şey olamaz. Tipiyle, fiziğiyle ve hangi akla hizmet edip bıraktığı belli olmayan o çirkin bıyığıyla parkeye yakışmayan bir zavallıdır Geyik...

Ancak 2. ligde kümede kalma mücadelesi veren takımlarda oynayabilecek yetenek(sizlik)te bir 5 numara. Bu arkadaşa verilen her dakikaya yazıktır, günahtır. Ama tabii ki takımın koçu Yakup gibi "loser" biri olursa oynaması kadar doğal bir şey olamaz. Tipiyle, fiziğiyle ve hangi akla hizmet edip bıraktığı belli olmayan o çirkin bıyığıyla parkeye yakışmayan bir zavallıdır Geyik...
Yüzde yüz doğru tespitler

Tek kelimeyle rezil...

Tek kelimeyle rezil...
Geçmişte nasıl oynuyordu bilmiyorum ancak dün bir pozisyon var adam yanından geçti gitti çeviremedi bile kendini ki sadece şu +1 yerli saçmalığı yüzünden gönderilmedi diye düşünüyorum.

Geri