Re: Galatasaray - Cadbury Eng. Yıldızlar (Cuma 12:00-18:00)
Cadbury Beşiktaşı yenmiş başlığa bakarsak TÜRkiyede bizi en zorlayan takım
Cadbury Beşiktaşı yenmiş başlığa bakarsak TÜRkiyede bizi en zorlayan takım

Kerem SEÇER' Alıntı:Beşiktaş'ın çok sakatı vardı, Cadbury de formdaydı. Böylece rakibimiz Cadbury oldu. Güzel maçlar olacak. Özellikle Haidari'yi izlemek keyifli olacak. Bu arada Justin sanırım ülkesinde, yoktu dün.
Çiğdem Bağcı' Alıntı:[quote="Kerem SEÇER":15ogdkkm]Beşiktaş'ın çok sakatı vardı, Cadbury de formdaydı. Böylece rakibimiz Cadbury oldu. Güzel maçlar olacak. Özellikle Haidari'yi izlemek keyifli olacak. Bu arada Justin sanırım ülkesinde, yoktu dün.
Onur Karakuzu' Alıntı:[quote="Çiğdem Bağcı":36r8lyxf][quote="Kerem SEÇER":36r8lyxf]Beşiktaş'ın çok sakatı vardı, Cadbury de formdaydı. Böylece rakibimiz Cadbury oldu. Güzel maçlar olacak. Özellikle Haidari'yi izlemek keyifli olacak. Bu arada Justin sanırım ülkesinde, yoktu dün.
maçımız saat 18.00da naklen ve sadece galatasaray televizyonunda maça gidemeyenlere duyurulur...Yiğit Pazar' Alıntı:Çok iyiydi ilk maç.Büyük zevk aldım.Fotoğraf çektim,ama hepsi kapkara çıktı.Neden öyle oldu,anlamadım.Birkaç kişi daha fotoğraf çekiyordu,onlar koyar heralde.Haidari,sen kimsin abi ya? :S Müthiş showlar var,adamda.Ama,benim adamım:Tucek.Akşamki maça gidersem,yine fotoğraf çekerim koyarım buraya.Bütün takıma emekleri için teşekkürler.
Maçı vermez heralde,televizyonumuz.Onlar,bugün yüzüncü kez Çıldırın Partisi'ni yayınlayacaklar.