Re: Galatasaray - Cadbury Eng. Yıldızlar (Cuma 12:00-18:00)
Cadbury Beşiktaşı yenmiş başlığa bakarsak TÜRkiyede bizi en zorlayan takım
Cadbury Beşiktaşı yenmiş başlığa bakarsak TÜRkiyede bizi en zorlayan takım
Kerem SEÇER' Alıntı:Beşiktaş'ın çok sakatı vardı, Cadbury de formdaydı. Böylece rakibimiz Cadbury oldu. Güzel maçlar olacak. Özellikle Haidari'yi izlemek keyifli olacak. Bu arada Justin sanırım ülkesinde, yoktu dün.
Çiğdem Bağcı' Alıntı:[quote="Kerem SEÇER":15ogdkkm]Beşiktaş'ın çok sakatı vardı, Cadbury de formdaydı. Böylece rakibimiz Cadbury oldu. Güzel maçlar olacak. Özellikle Haidari'yi izlemek keyifli olacak. Bu arada Justin sanırım ülkesinde, yoktu dün.
Onur Karakuzu' Alıntı:[quote="Çiğdem Bağcı":36r8lyxf][quote="Kerem SEÇER":36r8lyxf]Beşiktaş'ın çok sakatı vardı, Cadbury de formdaydı. Böylece rakibimiz Cadbury oldu. Güzel maçlar olacak. Özellikle Haidari'yi izlemek keyifli olacak. Bu arada Justin sanırım ülkesinde, yoktu dün.
Gökce Başaran' Alıntı:Akşam oradayım, inşalah.
maçımız saat 18.00da naklen ve sadece galatasaray televizyonunda maça gidemeyenlere duyurulur...Yiğit Pazar' Alıntı:Çok iyiydi ilk maç.Büyük zevk aldım. Fotoğraf çektim,ama hepsi kapkara çıktı.Neden öyle oldu,anlamadım.Birkaç kişi daha fotoğraf çekiyordu,onlar koyar heralde.Haidari,sen kimsin abi ya? :S Müthiş showlar var,adamda.Ama,benim adamım:Tucek.Akşamki maça gidersem,yine fotoğraf çekerim koyarım buraya.Bütün takıma emekleri için teşekkürler.
Maçı vermez heralde,televizyonumuz.Onlar,bugün yüzüncü kez Çıldırın Partisi'ni yayınlayacaklar.