Şampiyonlar Ligi 2. maç Galatasaray 68 - 59 FGN Vallodolid

artık maç bitti Matt çok dışarda kaldı neden acaba Özgür'ü sahada tutmak içinse sıkıntı yok da sakatlık falan yaşamamıştır umarım. Ama şu maç ne heyecanlı geçmiştir ya izleyemiyoruzya şu maçı ah ulan ah.
 
Sevgili Şamil,

Matt'in bugün az oynamasının temel sebebi akşam bir maçımızın daha olması. Bildiğimiz gibi IWBF'in kulüp turnavalarında bu çok önemli.

Akşam Matt ve hatta Mazzi'yi daha fazla sahada görebiliriz.

Tebrikler Engelsiz Aslanlar.
 
Psikppat Özgür 19 sayı 8 rebo 9 asist, Fifi 24 sayı 7 rebo 2 asaist, İso 10 sayı ile gene çift hanelerde ve 40 dakika sahada kalan tek oyuncumuz nasıl bi adamsa lig başından beri neredeyse her maç 40 dakika oynadı. Tucek'in 8 sayı 10 rebo luk katkısı. Takımız yahu resmen diğer takımın iki oyuncunun sırtında maçı tamamladığını düşünürsek.
 
İkinci maç, elbette ikinci galibiyet. Tebrikler Engelsiz Aslanlar, şu çekişmeli geçen maçlarda yanınızda olamadığımız için o kadar üzülüyorum ki, her neyse artık. Bu maçta da salona giden taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler..

Mateusz Filipski : 24 sayı - 7 ribaund - 2 asist

Özgür Gürbulak : 19 sayı - 9 asist - 8 ribaund - 3 top çalma

İsmail Ar : 10 sayı - 4 ribaund - 1 asist - 1 top çalma

Peter Tucek : 8 sayı - 10 ribaund

Matt Scott : 1 sayı - 5 ribaund - 5 asist
 
Ernoyan bende dinlenme amaçlı olduğunu düşünüyorum açıkçası ama maçı çok zor kopardık şüpheye düştüm o yüzden.

Koçun kafasındaki plan sanıyorum maçı son çeyreğe kadar kopartamazsak acil durum planımızı, yani Matt Scott'ı :), oyuna almaktı.

Özgür ve Fifi'nin şut performansı da etkiledi bizi. Arada bu kadar da olsa zorlanalım.

Muhtemelen akşam gruptan çıkmayı garantileri. Gerisini Dill ve Zwickau düşünsün. :)
 
Evet nihayetinde bu bir spor ve bunun içinde yenmek kadar yenilmek de var ama Engelsiz Aslanlar bize bu oyunun tek ihtimalli olduğunu gösteriyor her defasında. Bu durumdan şikayetçiyiz izlenimi edinmesin oyuncularımız. : )

Göremesek de hissediyoruz... Sergiledikleri mücadele nedeniyle önünde saygıyla eğiliyorum Engelsiz Aslanlar´ın.

Yüreğimizde büyük aşkınla...
 
Kamil Bey Ernoyan'in da belirttigi uzere RSV Lahn Dill,Zwickau gibi guclu Alman takimlari,eski gucunde olmasa da hep saglam bir takim olan Italyan Santa Lucia ve son bir kac yilda saglam yatirim yapan CD Fundosa Grupo gibi zorlu ekipler bulunmakta.Bu gruptan dortte dort ile cikacagiz ama onemli olan Frankfurt'taki finaller.

Tebrikler Engelsiiz Aslanlar.Aksam Frankfurt'a biletimizi alalim...
 
Tebrikler ENGELSİZ ASLANLAR. Avrupa'dan bu sene de kupayla döneceksiniz hissediyorum bunu :D . Mücadelenizle, emeğinizle, sahaya yüreğinizi koyuşunuzla helal olsun size ASLANLAR...
 
Bu maç ile ilgili salonda olan bazı arkadaşlardan bilgi aldımda, Matt maça gerçekten kötü başlamış birde rakipte Tristan falan var zaten Avustralya milli takımının en iyi oyuncusu gene İspanya ve İngiltere Milli takımından önemli oyuncuları var fark aleyhimize açılmaya başlayınca tahminim Hoca top getirme işini Özgüre verip 3 uzunla oyuna devam etmek istemiş fark kapanıncada Matt'i tekrar oyuna alıp vurup geçmişiz, son 5 dakikada da Matt'in sandalyesi kırılmış o yüzden oynamamış. Salonda izleyenlerden aldığım bilgiye göre. Ne bileyim bende acaba dinlendirdimi hoca diyordum ama İso haftalardır 40 dakika oynayınca biraz da mantıksız gelmişti Matt'in dinlendirilme ihtimali. Neyse durum bundan ibaret.
 

Üst