Şampiyonlar Ligi 2009-2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süreç itibarı ile FB Real Madrid Bİz ie Barcelonaydık Kerem:) İnter'de Hamburgdu.. MErak ediyorum acaba Rea Madrid Dün gece yarısı itibarı ile ŞAmpiyonlar ligi finali için bilet kampanyası başlattığını resmi sitesinden duyurdumu?
 
Bende Kerem'in olayı bu kadar kişiselleştirmesine anlam veremedim. Barcelona'lı da olabilir burdaki herhangi biri ve üzülüyor olabilir. Burda üzülüyo olması bir terbiyesizlik yaptığı anlamına gelmez. Tam tersi şekilde İnter li biride tam tersi bir şeyler diyebilir. Hatta sevinmek hakları.

Ha bu arada Barca-Real eşleşmesinde Reali tutuyor diye insanlar sadece GS ve Realli olacak değil Ayrıca İnter'li, Liverpool'lu, PSG'li, Hamburg'lu da olabilir. Yani Barca İnter maçının sonucunu Reallilerin çekememe eksenine oturtmamak lazım.

Benim Real Resmi sitesinden bilet kampanyasına başlamışmıdır dememin sebebi ise, Biz Hamburga elendikden 15 dakika sonra FB, "UEFA finalini Stadda izlemek için şanslı taraftar siz olabilirsiniz" diye bir kampanya başlatmıştı ne şanssa elenmemizden 15 dakika sonra. Ona gönderme idi..
 
Hiçbirşey değil de burada en az 10 madde saymışımdır daha önceden fener-barca, Madrid-Galatasaray benzerliklerini, onu bari tersine savunmayın :)

Türkiye'nin en büyükve en başarılı kulübü Glaatasaray'dır, İsoanya'nın da Madrid'dir, bunlar değişmez, değiştirilemez.
 
Sühan Cem' Alıntı:
Süreç itibarı ile FB Real Madrid Bİz ie Barcelonaydık Kerem:) İnter'de Hamburgdu.. MErak ediyorum acaba Rea Madrid Dün gece yarısı itibarı ile ŞAmpiyonlar ligi finali için bilet kampanyası başlattığını resmi sitesinden duyurdumu?

Hahahaha :) .

Aman abi olur mu?Barcelona alt yapısından oyuncu yetiştirmesiyle,yönetim tarzıyla,transfer politikalarıyla AYYYNIII(!) Fenerbahçe'ye benziyor.

Real Madrid ise transfere milyonlarca dolar harcayan,rakibine karşı aldığı futbolcularla ve skorlarla övünen bir takıma yani Galatasaray'a benziyor kesinlikle.(Parantez içinde nükte yaptığımı da vurgulayayım.Sonra saçma sapan yorum yazıyorlar.)

Sezon başında takımın başına Frank Rijkaard'ı getirdik ve takımımıza onun zihniyetini monte etmeye çalışmaktayız.Rijkaard da kendine ait antrenörlük karizmasını ve çalıştırdığı takımlara kimlik kazandırma uğraşını Barcelona'da kazandı.Şimdi bize bu konuda rehberlik ediyor.

Fenerbahçe'ye benzettiğiniz o takımın yolunda ilerlemeye çalışıyoruz kısacası şuanda.Bunu da kimse göz ardı etmesin ;) .
 
Ya bu kadar uzatmaya ne gerek var abilerim.Herkez düşündüğünü yazar biter-gider olay.Birbirimize laf atmaya ne gerek var.

Galatasaray elendiğinde bu kadar gerilmiyor ortalık.Yok Real GS miş yok Barca GS miş.GALATASARAY bir tane !!!
 
neyse konuyu karıştırmayalım. Ben sadece Ezeli rakibin sahasında Kupa kaldırma anlamında demiştim. Birinin maç yapma ihtimali, diğerinin de bu korkusu. Hepsi buydu yani.. Yoka bizim Real'e de benzer yanalrımız var Barca'yada Adam akıllı klübü evrenselleştirmeyi düşünen yöneticilerimiz olsaydı ikisinden de büyük klüp olurduk. Sonuçta taraftar bazında onlardan fazla taraftarımız var (ülke bazında)
 
Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Real Madrid Eto'o yu hiç istemedi ki hep Mallorca'ya kiraladı.Fenerbahçe ile Galatasaray arasında ki Boliç gibi bir örnek olmuş.Kalli, Boliç'i Antep'e kiralamıştı.Bir sonra ki senede bonservisini vermiştik.Sonra Fener'e transfer oldu.(Sühan Cem abi ayrıntısını bilir.)


E.B bizim en iyi 4 5 oyuncumuzdan biriydi.Figo'da Barca'nın öyle idi.


Boliç bize geldiğinde büyük yetenek olarak lanse edilmişti Yugoslavya'da.. Ama Kalli geldiğinde Boliç ve Suat'tan topçu olmaz demişti o zamanlar:) Bizden de o yüzden gönderildi. Sonra Suat kaldı takımda. İyi ki de kaldı. Hollmann onu iyi kullanmıştı.

Eto'o konusunda da Zamanın gazetelerinin yalancısıyım. Real Madrid Eto'o yu bize kiralamayı teklif etmişti. O sıralarda iyi ilişkilerimiz vardı. Real ile süper kupada karşılaşacaktık. Hatta Süper kupa finalinden bir ay önce onlarla hazırlık maçı da oynamıştık. Bizimkiler kabul etmeyince Mallorca'ya sattılar diye biliyorum Eto'o yu...
 
Barcelona'lılar takımları bir başka takımı yendiğinde sevinir,Real Madrid'liler Barcelona'yı bir başka takım yendiğinde sevinir.

Real Madrid'li kardeşlerim darılmasın ama şuan görünen tablo bu.
 
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
Gazanfer,

Real Madrid elenince pek umurunda olan olmuyor,belki oluyordurda bu kadar çok değil.Ama söz konusu Barcelona olunca...

Valla şurda herkez İnter ile ilgili düşüncelerini yazarken Real yandaşları veya Barca'yı sevmeyenler ortalığı kızıştırmış.

Erdem sen sevinmiyorsun fener elenince Avrupa Kupası'ndan? Hele ki düşün bu adamlar kendilerini uzay takımı olarak nitelendiriyor, her takıma 4-5 sallarız diyorlar ve 10 kişi kalan takıma gol atamıyorlar kaç dakika boyunca.

Ben çok önceden söylediğimi düşünüyorum Madrid'i çocukluğumdan beri ne kadar sevdiğimi. Fener nefretinden sonra barca nefreti gelir benim için nasıl Galatasaray'dan sonra Madrid geliyorsa.

Son olarak da Bayram'ın üstteki mesajına şöyle bir soru sorayım. Her ortamda bizi yendiğinizi hatırlatmanız ne demek oluyor peki? Orada kabul etmedik mi yendiğinizi, küfür mü ettik size o maçtan sonra nasıl yenersiniz filan diye? Sen fenerin bunu sürekli başına kakacaklarını bile bile geçen sene Chelsea'yi eleyip Şampiyonlar Ligi'ni kazanmalarını ister miydin? Bu soruyu cevaplayıp daha sonra tekrar düşün o yazdığını. Gerçi büyük ihtimalle Türk takımı falan filan dersin hiçbir Galatasaray'lı fenerin Avrupa'da başarılı olmasını istemez doğruya doğru.
 
Ben o tarz Barcelona'lılardan değilim,mesela Barcelona her kazandığında Real Madrid'e aşırı derecede sataşmam,Eğer dediklerin doğruysa sizde haklısınız biryerde, bu konuda seni anladım.

Ben açıkça söyliyeyim Fener'in Chelsea'yi elemesini istemedim,Fener'in başarılı olmasınıda istemem açıkçası.Bazıları diyecektir Türk takımı,İşte ülkeye puan kazandırıyor falan onada saygı duyarım.

Bundan sonra esas kapışma La Liga'da olacak,Bu tabloyu gördükten sonra Barça'nın şampiyonluğu kaybetmesini hiç istemem onuda söyliyeyim :)
 
Konu Şampiyonlar Ligi'nden çok Barcelona-Real Madrid/Barça'dan nefret edenler konusuna dönmüş.Barça'ya/Madrid'e bu kadar nefret nereden geliyor anlamıyorum.Burada bizim yazdıklarımı başka biri okusa yazanların yarısı Katalan yarısıda Madrid'li zanneder.Tamam Barça'yı veya Madrid'i sevmeye bilirsin ama her yenilgiden sonra insanı tahrik edecek, hakaret boyutuna varan yazı yazmanın ne anlamı var?Sonuçta burada hepimiz Galatasaray'lıyız.Bir renktaşımız yazmış madem o kadar Barça'lısınız madem o kadar Madrid'lisiniz gidin orda yazın.Veya o kadar Barça'dan nefret ediyorsunuz gidin başka yerlerde nefretinizi yazın.Elin oğlu için birbirimizi bu denli kırmamamız lazım bence.

Maça gelecek olursak Barcelona anlının akıyla elenmiştir.Inter'in ilk maçtaki avantajını kullanmasını anlıyorum ancak 11/10 kişiylede savunma yapılmaz ki kardeşim.Dün Hikmet hoca 4-4-1-1 dedi ama Inter resmen 10-0-0 oynadı.Mourinho'ya değinecek olursak dün işi iyice abarttı.Dün bir tane Barça'lı çıkıp yüzünün tam ortasına bir tane patlatsa çok iyi olacaktı!(ki ben Mourinho'yu çok seven bir insanım)
 
Yazılanları okuyunca üzüldüm şahsen. Defalarca yazdım, Real Madrid - Barcelona rekabeti için birbirinizi kırmaya değmez diye. Gerçi ne için kırmaya değer ki...

Bence bu tartışmada iki tarafta hatalı ama kimse yoğurdum ekşi demez.

Bazı iletileri temizledim, toplu sildiğim için aradan silinmeyi hak etmeyenler de kaynamış olabilir. Ortamı gerecek iletiler yazmamaya özen gösterelim.
 
bütün bu sayfalar gerçekten iğrenç tek kelimeyle.
O onu yenmiş , o bunu tutarmış , onu da tutabilirmiş vıdı vıdı vıdı. Neyin peşindesiniz ki ?

Ben genelde Barca'ya sempati duyarım Real Madrid'i ise pek sevmem... Ama Motta bana göre haksız atılınca İnter'i tutmaya başladım. İnter de gayet doğru oynadı. Savunma anlayışı şiir gibiydi. Ben Anadolu takımlarından bi hoca olsam maçı topçulara izletirim. Anadolu takımlarının yaptığı yatışları , inter'in savunma sistemleriyle bir tutanlara ise gülüyorum. Inter'in en az bi hafta özel olarak sadece buna çalıştığını düşünüyorum ve sonuçlarını aldılar. Biraz emeğe saygı
Mourinho da gayet haklı sevinmekte. Fener'i saraçoğlunda yendiğimiz bi günü hayal edip o anki sevincinizi bi düşünün. Adamın ellerini birbirine vurup "püh bee neden yendik" demesini bekleyemezsiniz. Fıskiye olayı da kepazelik bence. Eğer bu normal bi tepkiyse 6-2 lik maçtan sonra Reallilerin stadı yakması gerekirdi. Valdes'e de kızmıyorum çünkü sinirle yapılabilecek bir hareketti. Bence defansı sanat haline getirdi o gün İnter.
Anti futbol demek için bir neden yok. Ben kasıtlı sert hareketler görmedim çok sayıda. İnter hakkıyla turu geçmiştir ve Mourinho da senelerdir geçemediği Barca sınavını nihayet geçmiştir...
 
Deniz'şn yazmış olduğun her kelimeye katılıyorum. Öylesine söylenmiş klişe bir söz değil, gerçekten. Gerçek futbolseverlik budur bana kalırsa.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst