Şampiyonlar Ligi 2010

biz yarın kazanırsak 1 galibiyet olur bugün yenildiğimiz takım fundosa elecomu yenerse fundosa 3 te 3 yapar 1. çıkar 2. lik için diğer 3 takım çekişir
GALATASARAY
ELECOM
ZWİCKAU

Fundosa Grupa 2 galibiyet
Roma 1 galibiyet
Zwickau 1 galibiyet
Galatasaray 0 galibiyet

Yarın : Galatasaray - Zwickau
Fundosa Grupa - Roma

Henüz bitmedi herşey ama şansımız zora girdi. Yarın biz Rollis'i en az 3 sayı ile yenip Fundosa da Elecom'u yenerse üçlü averaj ile 2. olarak gruptan çıkma şansımız var.

Yine de teşekkürler Engelsiz Aslanlar...

Okan Anıl' Alıntı:
daha bitmedi biz yenersek büyük ihtimal 3lü averaja kalır yarın ZWİCKAU yu 3 değil 7 farkla yenersek 2. ciyiz...
Galatasaray -5 averaj
Roma -5 averaj
Zwickau -1 averaj

Zwickau'yu 3 farkla yenmemiz yeterli.Eğer Roma yenilirse.

Canları sağolsun.

Bundan sonra gruptan çıkalım, çıkmayalım hiç farketmez.

Benim takımımın oyuncuları tek bir taraftarımızın olmadığı yerde attığımız her baskete bizim gibi, taraftar gibi yürekten seviniyorsa olay bitmiştir.

Kupa dediğin nedir ki? Kaç tane var zaten müzemizde.

Okan Anıl' Alıntı:
daha bitmedi biz yenersek büyük ihtimal 3lü averaja kalır yarın ZWİCKAU yu 3 değil 7 farkla yenersek 2. ciyiz...

Zwickau -1, Elecom -5, Biz de -5 averaj... eğer yarın üçlü averaja kalırsa işler 3 sayı fark bize yetiyor...

Barışcığım 3 takım arasındaki maçlara bakıcan FUNDOSA yı katma işin içine.
GALATASARAY 1 maç -4 averaj
ZWİCKAU 1 maç +9 averaj
ELECOM 2 maç -5 averaj yarın fundosa maçını kazanmadığı düşünülerek tabi ki yenerse 1. yada 2. olur biz eleniriz
+7 için SALDIR...

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Canları sağolsun.

Benim takımımın oyuncuları tek bir taraftarımızın olmadığı yerde attığımız her baskete bizim gibi, taraftar gibi yürekten seviniyorsa olay bitmiştir.

Seyremedim Gazanfer gerçekten GS seyircisi yokmuydu?

Serdar Mengi' Alıntı:
[quote="Gazanfer Tosun":gbbg5n1o]Canları sağolsun.

Seyremedim Gazanfer gerçekten GS seyircisi yokmuydu?[/quote:gbbg5n1o]

Hayır Serdar Abi, yoktu maalesef.

Ispanyollar yatar bence, cünkü biliyorlar, sanslarininda yaninda olup bizi maglup ettiklerini. Bir daha bizle karsilassalar yenemezler. Malesef umutlarim tükendi. Canlari sagolsun.