Şampiyonlar Ligi 6.Maç | Galatasaray 1 - Juventus 0

Çok şükür son 16'dayız.

UltrAslan başkanın gece açıklamalarıyla tribüne yol vermesi bugün stadın dolmasında büyük rolü var helal olsun.

Takım akıllı oynadık 3 posizyona girdik birini attık. Artık silkelenip kendimize gelme zamanı.

3-4-1-2 de oluyor mu ne :)
 
3 gün içindeki çok önemli 2 branşta 2 galibiyete çok ihtiyacımız vardı ve bunu da aldık.Tekrardan bunlarda emeği geçen herkesi tebrik ederim.Ama en büyük tebriği bugün maça gelen 35000 ni aşkın, Ali Sami Yen Stadyumu ruhunu taşıyan tribündeki aslanlar hak eder.Hepsine yürekten teşekkür ederim.
 
Masmavi gökyüzü,itinayla maçla eş zamanlı bastıran kar,99 tasarımlı Juventus siyah beyazı,deplasman tribünü,beyaz ışık,Şampiyonlar Ligi'nde gündüz maçı,iki perde ve 20 saat boyunca her yer sarı kırmızı;dakika 85 Sneijder.
Ağustos'ta grup belirlediği an telefonu denize düşürmeme ramak kalmıştı.O günden bugüne değinki ''dizin''in bir sebebi varmış. :)
 
Vaybeee Nereden nereye kuralar çekildiğinde imkansız çıkmamız UEFA başarıdır diyenler vardı Çok şükür 2.turdayız ve İstikrarlı bir şekilde Ş.L de gene Gruplardan çıkmak Her büyük takımın yapması gereken işlerdir... İşin güzel yanı 2 gün Soğuğu ye Ayaklar su içinde kalsın Soğuktan hissetme uyuşsun Juveyi 85. Dk da atılan Gol ile yenip Sonunun Harika olması ve Eve giderken Hiç bir şey Hissetmemek :D
 
Oh be! Nihayet ikinci turdayız. Avrupa Ligi'ne gitmeyi hiç istemiyordum. Bizim yerimiz ŞL olmalı. Şimdi arkamıza yaslanıp kurayı bekleyebiliriz. İnşallah şanslı bir kura çekeriz. :)
 
Barça, Manu, Dortmund, Münih, PSG, Atl. Madrid, Chelsea muhtemel rakiplerimiz.

Benim isteğim Manu veya PSG'den birisi olsun.
Münih ve Barça inşAllah hiç olmasın.
Mourinho'dan dolayi Chelsea ve Arda'dan dolayı Atl.Madrid çıkarsa şaşırmam :)
 

Üst