Şampiyonlar Ligi A Grubu 3.Maçı | Tenerife 85-72 Galatasaray

Tarih:17.11.2020
Saat:22.00
Salon: Pabellon İnsular Santiago Martin
Yayın:Tivibuspor 2, A Spor

Ligte zor günler geçiren takımımız Şampiyonlar Ligi A Grubu 3.maçında grubun zorlu ekiplerinden Tenerife deplasmanına gidiyor.

Takımımız grubun ilk maçında deplasmanda Dinamo Sassari'ye 93-84 mağlup olduktan sonra Bakken Bears'ı 91-81 mağlup ederek averaj ile kendine 3.sırada yer buldu.

Rakibimiz ise ilk maçında Bakken Bears'ı 98-73 yendikten sonra deplasmanda Dinamo Sassari'ye 92-72 mağlup olarak averaj ile 2.sırada kendine yer buldu. Rakibimiz kendi liginde de 9 galibiyet 1 mağlubiyet ile 2.sırada yer alıyor.

Bu zorlu deplasmanda takımımıza başarılar dileriz...
 
Son düzenleme:
Zor bir deplasman her açıdan. Her İspanyol takımı belli bir seviyede. Bir de bunun üstüne çok formda bir takımla karşı karşıyayız. Kadrolarında Huertas, Shermadini, Doornekamp, Sasu Salin ve eski oyuncumuz Bruno Fitipaldo gibi iyi oyuncular var. Ligde kötü gitsek de daha Şampiyonlar Ligi'nde üçüncü maçlardayız. Bir şeyler söylemek için erken. Şuradan iyi bir sonuçla dönersek önümüz açık olur.
 
Önümüzdeki 3 maç çok zor. Tenerife, Bahçeşehir, Telekom. Bu 3 maçı bu kadar eksikle ve bu olmayan savunmayla kazanabileceğimizi düşünmüyorum.
 
3 milyonluk yürek, 1.5 milyonluk takım var ne yazık ki sahada. Biz tamamen oyun stilini değiştirip yarı sahada 20 saniye filan yemediğimiz sürece her maç 90 yemeye devam ederiz maalesef. Gerçi hücumda tempoyu o kadar düşürürsek bu sefer karşı potada 60'ı geçebilir miyiz ondan da emin değilim.
 
Her seferinde bizim maçları izlemek artık sadece sinirlerimi bozuyor bi daha izlemem diyorum. Ama sonra yine izliyorum. Şimdi yine sinirim bozuldu. Çok kötü durumdayız, cidden dibe vurduk.
 
kendimi inanılmaz suçlu ve üzgün hissediyorum şu takımı defolarına rağmen beğeniyordum ama bu kadar kötü beklemiyordum. utanç verici gerçekten.

Aslında tek sen değilsin bende aynısını düşünmüştüm ama olmuyor. Takım bildiğin savunma yapmamak için kurulmuş yada gelende yeni gelende takıma sadece hücum çalıştırıyor. Tek çözüm seçimden sonra Oktay Mahmudi, Ekrem Memnun veya Orhun Ene'den birinin gelip sezonu bu şekilde bitirip yeni sezona hazırlanmak.
 
Savunma yapamamayı geçtim abi vallahi savunma yapamayan da turnike atamayan da gördüm, 08-09, 14-15, 16-17, 17-18 gibi ama böylesine ciddi sahada durmayı bilmeyen takım görmedim.
 
Oyuncuların hırslarının bu kadar düşük olması da anlaşılır değil. Bu istekle kusura bakmayın ama Macon dahil hiçbiri iyi takımlarda boy gösteremez. İlk göz ağrımız Yiğit bu sene hiç yok, Göksenin'i arar hale geldik. Utanç kelimesi en doğru tanımlama oldu.
 
Bu kadroyla olmayacak belli oldu. Basit bir savunma anlayışı bile yok. Savunma yapmaya kalktıklarında 2-3 el aynı kişiye koşuyor, sonra hücum ribaundu veriyoruz. Atana kadar topluyorlar ribaundları. Lamı cimi yok, bu kadrodan en az 3-4 kişinin gitmesi lazım. Biliyorum bütçe müsait değil ama böyle giderse küme düşeceğiz işin şakası yok. Ömer Uğurata ile de vedalaşıp adam gibi bir koç bulmak lazım.
 
Bu kadro bana Ergin Ataman zamanında kazandığımız eurocup sonrası kurulan kadroyu hatırlatıyor. Orada da turnuva değişikliğinden sonra kurulan kadro tutmamıştı buda aynı şekilde.
 

Üst