• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. Maç | BC Igokea 85-89 Galatasaray NEF

50'yi geçmediğimiz bir ilk yarı sonucu yok sanırım bu sezon. Fakat şu 3.kalite bile olmayan köy takımından 44 sayı yemek de ciddi bir kriz !

Purcell - Bost - Okben üçlüsü dışında takımda iyi oynayan yok ama Ege özellikle facia bugün. Gereksiz zorlamalardan yediği bloklar, rakibe teslim ettiği ribaundlar ve hücumda topun eline değdiği an hücumu öldürmesi bizi mahfediyor. Hiç geri gelmemeliydi.

Melo Trimble kendine gelirse rahat kazanırız. Yoksa son dakikaya kadar kafa kafaya gider maç.

Ege zaten bu takımın oyuncusu değil, ribaund harici topa dokunmamalı bile. Ülkedeki pivot sorunu sayesinde bizde kontrat buldu ki gelecek sezon muhsin, oğuz falan gelir yerine.

Göksenin 2 maçtır yok takım sanki alan paylaşımında daha iyi. Gereksiz şutlar daha az. Akoon-Purcell'in de süresi arttı o yüzden verimi de yükseldi. Hoca sanki bu noktada doğru yolu buldu. Ama yine de Okbenin daha istikrarlı şut sokması lazım. Canberk te yeterli görülmüyor demek ki oynamıyor ligde ve Avrupa'da. Göksenin ve Canberk yerine de keşke daha iyi bir Türk oyuncumuz olsaydı 3 numara pozisyonunda.

Pota altına gerçekten aadam alınmazsa her maç ribaund problemi 2. Top sayıları bol bol yeriz

+Kaç tane poster yedik sayamadım

Kravish ve ege ile devam etmek intihar zaten. Kravish iyi bir yedek ama asla ilk 5 oyuncusu olamaz bizde. Bu sorunu erkenden fark etmemiz iyi oldu ve oraya daha verimli isim alınacaktır.

Her branşta kıçı başı eksik takımlar, gerçekten yoruldum usandım tükendim. Yahu koca eksiği görmeyecek kadar kör müsünüz be kardeşim yeter artık ya.

Okben olmayacak gibi maalesef

Biz de Feneri yendik EL takımı mı olduk ? Şu takımın ismini ömrü hayatımızda ilk defa duyduk

Her maç aynı sıkıntılar devam ediyor.Pota altı + dış şutu savunamama.

Millet yeri gelsin 9 yabancıyla sezona girsin,biz 6.yabancıyı alamayalım.

Maalesef farkı koruyamadık ve son periyota kafa kafaya giriyoruz. Ilk yaridaki oyunla en az 15 farkla girip, 3. Periyotta skoru korumamız lâzımdı. :/

Potaya fırlatan şutu sokuyor adamlarda. O kadar kötü savunuyoruz ki özgüven geliyor şutu atan adama.

Şu takımdan devrede 44 yemek sıkıntı işte abicim. Kısa cevap yazınca havalı ya da haklı olmuyorsun. 44 sayı her yerde fazla bir sayıdır.

Ya Melo hadi be abi

İki senedir pota altını savunacak atletik bir uzun bulamadık. Kravish çok yetersiz.

Söyleyin Erden Timur'a bir oyuncu daha getirsin. Bir tane becerdiğiniz iş yok beceriksiz rezil herifler!

Böyle bi rotasyon oluşturup Kravish gibi bir pota altı oyuncusuna para vermek basketbol cinayeti... Zach Auguste hatta Amile Jefferson gibi bir oyuncu bile yeterdi şu takıma.

Bost da sakatlanmış. Harika!

Geri