Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. Maç | BC Igokea 85-89 Galatasaray NEF

Purcell - Bost - Okben üçlüsü dışında takımda iyi oynayan yok ama Ege özellikle facia bugün. Gereksiz zorlamalardan yediği bloklar, rakibe teslim ettiği ribaundlar ve hücumda topun eline değdiği an hücumu öldürmesi bizi mahfediyor. Hiç geri gelmemeliydi.

Melo Trimble kendine gelirse rahat kazanırız. Yoksa son dakikaya kadar kafa kafaya gider maç.
 
Ege zaten bu takımın oyuncusu değil, ribaund harici topa dokunmamalı bile. Ülkedeki pivot sorunu sayesinde bizde kontrat buldu ki gelecek sezon muhsin, oğuz falan gelir yerine.
 
Göksenin 2 maçtır yok takım sanki alan paylaşımında daha iyi. Gereksiz şutlar daha az. Akoon-Purcell'in de süresi arttı o yüzden verimi de yükseldi. Hoca sanki bu noktada doğru yolu buldu. Ama yine de Okbenin daha istikrarlı şut sokması lazım. Canberk te yeterli görülmüyor demek ki oynamıyor ligde ve Avrupa'da. Göksenin ve Canberk yerine de keşke daha iyi bir Türk oyuncumuz olsaydı 3 numara pozisyonunda.
 
Her maç aynı sıkıntılar devam ediyor.Pota altı + dış şutu savunamama.

Millet yeri gelsin 9 yabancıyla sezona girsin,biz 6.yabancıyı alamayalım.
 
Maalesef farkı koruyamadık ve son periyota kafa kafaya giriyoruz. Ilk yaridaki oyunla en az 15 farkla girip, 3. Periyotta skoru korumamız lâzımdı. :/
 
Böyle bi rotasyon oluşturup Kravish gibi bir pota altı oyuncusuna para vermek basketbol cinayeti... Zach Auguste hatta Amile Jefferson gibi bir oyuncu bile yeterdi şu takıma.
 

Üst