Şampiyonlar Şampiyonu Galatasaray | Galatasaray 85 - 80 RSV Lahn Dill (Final)

Ben kelime bulamıyorum takıma. İstersek kitap yazalım, yine az kalacak. Helal olsun ve Allah hepsinden razı olsun.

Gerekli ilgiyi 15 mayıs günü göstereceğiz, diğer maçlarda olduğu gibi. Herkesi bu maça bekleriz, diğer maçlara da.
 
Şampiyonlar İstanbul'a Dönüyor

Almanya’nın Zwickau kentindeki IWBF Champions Cup final müsabakalarında tüm maçlarını kazanarak Avrupa şampiyonu olan Galatasaray TS Basketbol Takımı, 9 Mayıs Pazartesi günü İstanbul’a dönüyor.

IWBF Champions Cup’ta daha önce 2008 ve 2009 yıllarında şampiyonlukları bulunan Engelsiz Aslanlar’ımızın uçağı, yarın TSİ 14.50’de Almanya’nın Nürnberg kentinden hareket edecek. Avrupa şampiyonluğu apoletini üçüncü defa omuzlarına takan oyuncularımızın saat 17.30’da İstanbul Atatürk Havalimanı’nda olması bekleniyor.
 
İmparator Sedat İncesu :

"İnsanlar oturup maçı seyretsin. İnsanlar beni sevmeyebilir, insanlar benimle uğraşabilir ama bu takımı yalnız bırakmak, böyle bir organizasyonda maçın öncesinde yarım saat içeride benim canıma okudular. Ben de bunun hesabını soracağım. Oyuncularımla bizi rahatsız etmek için her şeyi yaptılar ama cevap bu işte. Biz sabırlı ve Allah’a inanan insanlarız. İşte cevap bu. Taraftarıyla, oyuncusuyla. Bu helaldir bize helal."
 
Resmi site girişi ayarlamaz, onu geçtik "Şampiyonlar GS TV'ye konuştu" haberinde ilk demeç Dilara'dan...

Sanki çıktı o oynadı, yönetti, acı çekti, ter akıttı, uykusuz kaldı, üzüldü, endişelendi, emek verdi...

Bu hayata Adnan Polat'ın kankası olarak gelmek lazımmış.
 
Hocanın üçlü çektirip de ondan sonra kendini taraftarların arasında bulması da izlenesi bir olay.

Adamsın hocam, adam.
 
Allah razı olsun hepsinden. Alnından öpülecek adamlar hepsi.

Pazar günü kısmetse Ahmet Cömert'e teşekkür etmeye gideceğiz takımımıza.
 
Sedat hocayi yarim saat rahatsiz eden kim veya kimler.Bu kadar sahipsiz bir takimin yonetim bazinda kastediyorum bu basariya ulasmasi inanmanin ve takim ruhuna sahip olmanin engelleride, hakemleride ,endicanlarida asabildiginin gostergesidir.
 
Adalet… Mayıs 10th, 2011

Demokrasiyle hizmet için seçilenler, mediokrasinin dokunulmazlığını zırh edinip, bir kaç kuruşluk iş bağlantısı için hizmet ettiği kurumun imzasını ve mührünü, hizmet ve adalet için kullanmak yerine, elini sıkması gereken insanlara disiplin cezası silahını çevirerek güçlerini kullanan sizler, idiokrasi borazanlarınızın çıkardığı bozuk notalar olarak tarihe geçeceksiniz.

Asıl büyüklük, hakaret olarak algıladığınız gerçeklere rağmen kurumunuz ve soyadınızın unuttuğunuz asilliği ile davranıp kişisel alınganlıklarınızı ve çıkarlarınızı bir kenara bırakıp düşman olarak görseniz de yine size hizmet eden ve en önemlisi Bayrağımızı, İstiklal Marşımızı Avrupaya ve Dünyaya defalarca birincilik kürsüsünden dinlettiren bu takımın yanında olmanızdı.

Bizim sakalımız, bıyığımız en önemlisi imanımız ve Allaha olan inancımız sizin koruduğunuz bazı yöneticileriniz gibi iktidara göre değişmez. Genel Müdürün gittiği camiide yakın saf tutmak ve ona görünmek için uğraş verdiğinizi ve oraya neden gittiğinizi gören Yaradan, dünyada gittiği her şehirde ilk işi kıbleyi bulup küçücük odalarda saf tutup Yaradanın onlara verdiği kefaretlerine rağmen tertemiz anlınlarını secdeye koyan engellileride görür…

Her dilden her dinden dua eden annelerimizin verdiği güç bizim zekamız hırsımız inancımızla 1000 lerce kilometre uzaktan arma sevdasıyla desteklemeye gelen muhteşem taraftarımızla ve en önemlisi her damlası helal alın terimizle buluşup haset ve beddualarla maçı izleyenler ve takip edenleri tarihe gömer.

Anneler gününde annelerini sevinç gözyaşları ile kutlayan evlatlarız biz… televizyon ekranlarından onlara küfredenler sadece ve sadece kendini kepaze edenler, bizim gözümüzde lağım farelerinden daha değersizdir.Taraftarını arkasına alıp erkek olanlar yüzyüze geldiğinde korkup kafasını yerden kaldıramayanlar tüm gerçekleri görüp adaleti sağlayamayacak kadar kör olanlar haksızı ödüllendirip haklıyı cezalandırmaya çalışanlar silkelenin ve görevinize soyadınıza yakışanı yapın.

3 günlük dünyaya gözlerinizi kapadığınızda, hesap günü, dönekler,yalakalar,şakşakçılar ve çıkar için bıraktığınız badem bıyıklarınız yanınızda olmayacak unutmayın…

R.Sedat İncesu

http://www.sedatincesu.com/
 
Bir de bu tartışmaları, nedenlerini bilen bir arkadaşımız, -eğer anlatılabilecekse- anlatırsa biz bilmeyenler de anlamak istiyoruz.
Hem dostu düşmanı tanırız diye düşünüyorum. Ülkede anlattığı tarzda o kadar adam var ki :)
Ekim ayında ortaya çıkan o iğrenç olaylarla mı ilgili?
 

Üst