Sarayın Sultanları'na Mektup..

Galatasaray bayan basketbol takımı yani Sarayın Sultanları'na yarın evimizde oynayacağımız zorlu maç öncesi duygularımızı, düşüncelerimizi iletiyoruz.

Bizlere Avrupa Şampiyonluğu'nu yaşatan, yaşadığı türlü zorluklara rağmen her zaman zirveye oynayan Sarayın Sultanları'na bu zorlu mücadele öncesinde düşüncelerimizi, duygularımızı ve onlardan istediklerimizi mektup ile maç öncesi kendilerine ulaştıracağız.

Takım oyuncularımıza hem Türkçe, hem İngilizce olarak verilecek olan bu mektuplarda içimizden geçenleri anlatıyoruz.

Sizlerden de katkılarınızı bekliyor ve sizlerinde imzasıyla oyuncularımıza çıktı alarak, fotokopi ile çoğaltarak onlara sizlerinde sesini duyuruyoruz.

Saygılar, sevgiler.
Can Sarıtaş

Not: İsterseniz takımımıza genel olarak, isterseniz oyuncularımıza bireysel olarak yazabilirsiniz. Mümkün olduğunca kısa tutmaya özen gösterin ki bizlerde herkese yer verebilelim..
 
Oyuncularimiz gercekten savasiyorlar amenna ancak her mac en az 5-6 tane gercekten amatörce top kaybediyoruz (özellikle top tasima ve basit pas hatalari) bunu artik assinlar biraz daha dikkatli olsunlar. Gerci mac öncesi elestiri yapmak ne kadar dogru o da ayri tartisilir ama zaten bu basit top kayiplari yüzünden maclari kaybediyoruz.
 
Herşeyden önce çıkın sahaya ve serinin 2-2 ye gelmesi için savaşın.Ve şansımızı son bir kez daha deneyelim.Zaten finalde geriden geldiğimiz için moral avantajı bizde olacaktır.

Size güveniyoruz.Yüreğinizle oynayın, bizim için oynayın !
 
Kaybededebilirsiniz,kazanadabilirsiniz.Yeter ki maçta öyle bir mücadele edin ki yenilseniz bile vicdanınız rahat olsun,Galatasaray taraftarı yenilen oyuncularını bile büyük bir zafer kazanmışçasına bağrına basmasını bilir,Yeter ki sahada Galatasaray ruhunu hissedebilelim,gerisi önemli değil.
 
Niye onlara karşı kaybediyoruz?bizden kat kat iyilerde o yüzden mi? Hayır Bizden daha cok mücadele mi? ediyorlar hayır.Sadece kırılma anlarından daha sakin kalmayı beceriyorlar ve bizi hataya zorlayıp,kendi hatalarımızla bizi vuruyorlar.Macın hicbir anında soğukkanlılığınızı kaybetmeyin,rahat olun bide sonra skorboard'a bakın ne olcak ;biz ka-za-na-ca-ğız.
 

Üst