Sayı kralı Fitch oldu

Beko Basketbol Ligi'nde normal sezon maçları tamamlanırken, oyuncu istatistik liderleri belli oldu. Sayı krallığında, Galatasaray Cafe Crown'un ABD'li oyuncusu Gerald Fitch, 19.7 ortalamayla normal sezonun sayı kralı oldu. Mutlu Akü Selçuk Üniversite'sinden Brian Boddicker 19.1 sayı ortalamasıyla bu kategoride ikinci sırayı alırken, Casa TED Kolejliler'den Charles Davis 18.8 ortalamasıyla üçüncülükte kaldı.

Asist Krallığında ise Casa TED Kolejliler'in ABD'li oyun kurucusu Marques Green, 6.8 ortalamayla birinci olurken, Türk Telekom oyuncusu Tutku Açık 5.5 asist ortalamasıyla ikinciliği, Mersin Büyükşehir Belediye'li Umut Tınay ise 5 ortalama ile üçüncülüğü elde etti.

Ribaunt krallığında da Alpella'da oynayan Ömer Aşık 11.2 ortalamayla birinciliği kimseye kaptırmazken, takım arkadaşı Danielle Withers aynı ortalamayla ikinci sırada yer aldı.

Bu kategoride Fenerbahçe Ülker'in milli oyuncusu Mirsad Türkcan ise 10.3 ortalamayla üçüncü oldu.

Blok krallğında, Casa TED Kolejliler'den Jay Hansen 3 ortalamayla birinci durumda bulunurken, Galatasaray Cafe Crown oyuncusu Fatih Solak 2 ortalamayla ikinci sırada yer aldı.

Alpella'dan Ömer Aşık ise aynı blok ortalamasıyla üçüncülüğü elde etti.
 
fitch sayı kralı olmasaydıda biz lider olsaydık keşke!
 
Yiğit Pazar' Alıntı:
bjk maçının ilk dervresinde(şu an ) 22 sayı ile tamamladı.
Düzelteyim Yiğit abi Fitch'in 21 sayısı var. Fitch bugün çok iyi oynuyor. Umarım 2.yarıda da iyi oyununu sürdürür. Eğer böyle devam ederse çok çok yüksek bir sayıya ulaşır.
 

Üst