Sazliksozluk.Org

Yılmaz Yıldırım' Alıntı:
Fenerbahçe başlığında nefretler uçup giderken..
Adam akıllı : atatürk'e suikast planlayan ve idam edilen başkana sahip cumhuriyet! . yazdım.
Allah aşkına bunun neresinde bir yanlışlık var? Yalan mı?
Yılmaz galiba Kewell19 senin nickin. Bu mesajı ben silmiştim, çünkü iki konuda iki atışma gibi gidecekti ve bende bunu sildim, dediğin gibi nefretler gırla gidiyordu, hatta Nilay abla bunu burada dile getirince bende yazdım. Şu anda çok müdahale etmek istemiyorum, çünkü ne yazsam yanlış anlaşılabilir o yüzden de fazla bir şey demedim ama görünen o ki sözlüğün selameti için ufak müdahaleler şart..

Berk;

Bunu gidermek için uğraşıyoruz, biliyoruz ki bir çoğumuz bu konuda yeni. Bir çoğumuz belki de ilk defa yazıyor bir sözlüğe, bunu en az hata ile atlatmak gerek ayrıca eleştirin için teşekkür ederim. Bu eleştiriler bizi doğruya götürecektir. ;)

Beyler Bayanlar; gelmek için, yazmak için davet mi bekliyorsunuz..?

Açıldıktan 3-4 gün sonra yazma ve girişler durdu, herşeyi rahatça konuşabileceğimiz, kendimizi rahat hissedebileceğimiz, gerekirse hararetli tartışmalar yapacağımız sözlüğümüzde yanlız bırakmayalım..

Haydi arkadaşlar, ilk günlerdeki gibi canlı tutalım sazlık sözlüğü. ;)

Başlıklar uçmadı da sadece aratmanız gerek, ileride daha sağlam scirpte geçebiliriz o yüzden burada aldığımız hataları almayız ama bu sıralar böyle devam etmek zorundayız..

Nilay KIZILOK' Alıntı:
yine baslıklar ucmus Uguuurrrr istifa. :ehue

Herşeydede Uğur istifa:) Zaten bi Uğur istifa başlığı açılmadı abla senden bekliyorum :p

Yazılar gitmedi bi yere duruyorlar butonları kullanmak lazım.Scripti şuan amatör biraz ilerde geliştircez.

Sizi epey beklekttik ama artık yavaştan kendimizi gösterme zamanı geldi, çok yakında yeni bir script'le ve yeni özellikleriyle tekrardan yayında olacağız..

Şu anda yeni scriptin anlaşmasını yapıyorum, dua edin ki bu iş olsun. :)

Evet beyler, bayanlar..

Sonunda tekrardan döndük, yaklaşık bir aydan fazladır zorunlu şekilde bakımda olan Sazlık Sözlük an itibari ile tekrardan yayındadır.. Bu sefer güçlü, eksiksiz ve bir o kadar da güvenli sözlüğümüze bütün yazarlarımızı bekliyoruz.

Şu önümüzdeki bir haftalık zamanda yine test edeceğiz, en stabil ve en iyi şekilde bundan sonra yolumuza devam edeceğiz. Girilen entry'ler ve üyelikler itina ile korunmuş ve tekrardan yüklenmiştir.

Ben bilmem Beyin bilir sloganı işe haydi hepimize hayırlı olsun..

www.sazliksozluk.org

Not: Eski Kullanıcı adı ve şifrelerinizle sözlüğe giriş yapabilirsiniz..