Arkadaşlar bu sene bildiğiniz gibi bütçemiz azaldı ve hal böyle olunca taraftarın da yabancı oyuncu konusunda teknik heyete yardımcı olması gerekiyor diye düşünüyorum ben. 1 numara, 4 numara ve 5 numaralı mevkiler şu anda yabanı oyuncu almayı düşündüğümüz mevkiler gibi duruyor. Bu mevkilere oyuncu önerileriniz varsa buradan paylaşınız lütfen. Can Akan, Kerem Seçer, Ahmed Salih gibi bu işle ciddi manada ilgilenen abilerimin çok iyi önerilerde bulunabileceğini tahmin ediyorum. Örneğin geçen sene Can Abi Lofton,McCalebb ve Jayce Carroll gibi bu sezonu çok iyi geçen oyuncuları önermişlerdi.
* Bu konuda lütfen kimse yerli oyuncu önermesin.
* Ayrıca oyuncunun ismini yazıp geçmeyelim, biraz bilgi verelim; bilgi alabileceğimiz linklerle iletiyi zenginleştirelim.
* Bunun yanında NBA yıldızlarını, Sarasları, Teletovicleri de buraya taşımayalım. Unutmayalım ki 4 Milyon Dolar bütçemiz var.
Bir de konuyu açarken bir genel yetkiliden izin aldım, bunu da belirteyim. Çok fazla ilgi olmayınca Oyuncu Veritabanı bölümüne, bu konuyu açmak bu sezon için ihtiyaçtı bence.
* Bu konuda lütfen kimse yerli oyuncu önermesin.
* Ayrıca oyuncunun ismini yazıp geçmeyelim, biraz bilgi verelim; bilgi alabileceğimiz linklerle iletiyi zenginleştirelim.
* Bunun yanında NBA yıldızlarını, Sarasları, Teletovicleri de buraya taşımayalım. Unutmayalım ki 4 Milyon Dolar bütçemiz var.
Bir de konuyu açarken bir genel yetkiliden izin aldım, bunu da belirteyim. Çok fazla ilgi olmayınca Oyuncu Veritabanı bölümüne, bu konuyu açmak bu sezon için ihtiyaçtı bence.