Selçuk İnan

Seneye 18 milyon kere s.. ya bunların tüm akrabalarını ondan kaynaklanıyor endişeleri.Düşmüler Selçuk'un parasının peşine.Azıcık adam olunda susun artık.
 
Çıkıpta biri Guiza'nın aldığı parayı, Niang'ın aldığı parayı konuşmuyor. Size ne ulan kaça aldıysak aldık, milletin parası bunları geriyor herhalde.
 
Karsiyaka medya kuruluslari gundemi Selcukla degistirip Trabzonu kendi ustlerinden bizim uzerimize kiskirtiyorlar.Oyuncunun sozlesmesi bitmis.Trabzona soracakmisiz.
 
Aziz Yıldırım : Selcuk Galatasaray' a sözüm var dedi.

Yani bir kez daha gözümde ki değerin arttı Selçuk hoş geldin yuvana
 
Aziz Yıldırım : Devre arasında imza atmak istedi ama biz olmaz dedik TS'de sezonu bitirmek yakışır sana dedik. İstesek alırdık

Cidden komik bu adam ya :D
 
Senelik 2 Milyon Avro 1 milyon 200 bin dolar imza parası maç başınası var birde.

Kulübün muhasebecisi gibi davranan taraftar profiline ayar olmakla beraber bu adamı bu kadar ucuza nasıl kapattık yemin ederim anlamıyorum. Bence Nuri Şahin ile birlikte Avrupan'nın en flaş transferleridir gram abartmıyorum. Resmen bedavaya kapatmışız, kim başarmışsa eline koluna sağlık.
 
EMRE'NİN SÖZLERİ TERS TEPTİ
Arda Turan, Hasan Şaş ve Fatih Terim’in uzun süredir ikna etmeye çalıştığı genç yıldız, sarı-kırmızılılara imza atmadan önce F.Bahçeli Emre’nin yoğun ‘presiyle’ karşılaştı. Önceki gün Milli Takım’ın kamp yaptığı Swiss Otel’de öğleden sonra Selçuk’la 2 saat süren bir görüşme yapan Belözoğlu, “Neden G.Saray’a gidiyorsun, F.Bahçe’ye gel. Bak önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağız. Teknik direktörümüz çok iyi, hazır da bir takım var. Üstelik arkadaşlık ortamı da süper. Burası çok büyük bir camia. Ben iki kulüpte de oynadım. F.Bahçe G.Saray’dan çok farklı. Paranı tıkır tıkır alırsın” sözleriyle milli futbolcunun aklını çelmeye çalışsa da Emre’nin bu sözleri ters tepti.

"TEK HAYÂLİMDİ"
Selçuk doğuştan G.Saraylı olduğunu ve parayı değil, armayı tercih edeceğinin altını çizerken hem Emre’nin hem de 25 milyon F.Bahçe taraftarının hayâllerini yıkan şu sözleri sarfetti:

“Ağabey bazen para pul işleri bir kenarda kalır. Başka sevdalar vardır. Ben kendimi bildim bileli G.Saraylı’yım. Yıllardır o formayı giymenin hayâlini kuruyorum. F.Bahçe camiasına saygım sonsuz ancak G.Saray’da başta Fatih Terim olmak üzere en yakın arkadaşım Arda var. Ben G.Saray’da da iyi para kazanırım. Zaten bu sevda öyle maddiyatla ölçülecek gibi değil. Kusura bakma ama ben G.Saray’a gideceğim."




Milliyette çıkan haber gerçekten çok güzel, Burada Emrenin karakteri tekrar ortaya net bir şekilde çıkıyor. Selçuk' ta on numara insan olduğunu belli etmiş. senin gibi delikanlılar her zaman yer bulmuştur bu kulüpte, bulamayanlarda tencere-kapak misali yerine gitmiştir.
 
Haberin masa başı olduğu besbelli. İşimize geldi mi inanıyoruz işimize gelmedi mi inanmıyoruz. Saçma sapan bir haber bence bu.
 
Hadi diyelim Emreyi bunca yıl henüz tanımamışsın, Aziz Yıldırım çıkıp demedimi Selçuk' a biz teklif ettik oda ben Galatasaray' a söz verdim oraya gideceğim. bunlar Selçuk' un karakteri konusunda sana yardımcı olmuyorsa, kendin bilirsin
 
Hadi diyelim Emreyi bunca yıl henüz tanımamışsın, Aziz Yıldırım çıkıp demedimi Selçuk' a biz teklif ettik oda ben Galatasaray' a söz verdim oraya gideceğim. bunlar Selçuk' un karakteri konusunda sana yardımcı olmuyorsa, kendin bilirsin

Bu haber masabaşı haberi.Bunun lamı cimi yok.Herkes herkesin karakterini gayet iyi biliyor,söylemlerin farkında tabiki gazetecilerde bunun farkında ve buna göre senaryo düzüyorlar.
Milli takım kampının bir köşesinde iki oyuncu arasında geçen böyle bir konuşmanın harfiyen basına sızması çok net %1 ihtimaldir.Ne Selçuk bunu yetişterecek bir oyuncudur nede aziz paşası böyle bir yenilgiyi medyaya sızdırmasına izin verir tosuncuğun.
 
Hadi diyelim Emreyi bunca yıl henüz tanımamışsın, Aziz Yıldırım çıkıp demedimi Selçuk' a biz teklif ettik oda ben Galatasaray' a söz verdim oraya gideceğim. bunlar Selçuk' un karakteri konusunda sana yardımcı olmuyorsa, kendin bilirsin
Emreyi tanıyıp tanımamayla alakası nedir? Selçuk İnan bunları düşünmüş, felsefe olarak bunu benimsemiş olabilir ki harbi Galatasaraylıdır Şamp. Ligi ve daha fazla para varken bize geldiğine göre ama bu haberin masa başı olduğu herşeyinden belli.

Şimdi bu haberlere inanırsak 1-2 ay sonra Selçukla ilgili çıkacak saçma-sapan haberlere de inanırız. Selçuk Emre abisini aradı keşke seni dinleseydim abi dedi tarzı haberlerler çıkacaktır ya da Arda ile uğraşıldığı gibi Selçukla uğraşacaklardır. Bu sene a'dan z'ye Galatasaraylısından Fenerbahçesine kadar herkesin bu sene Türkiyenin en iyi orta sahası dediği adamı aldık ve basın nasıl Arda ile uğraştıysa onunla da uğraşacak. Dün çıkarılan 18-21 milyon euro haberleri de bunların eseri. Uydurdukları ücret altında Selçuk'u yıpratmaya çalışacaklar. Arda'da düştüğümüz hataya bu sefer düşmeyelir. Selçuk Türkiyenin en iyisidir hatta ben Madrid'e giden Nuriden de iyi olduğunu düşünüyorum ama bu orta sahanın şefidir tek başına maç kazandırır demek değil ama yanına iyi adamlar doldurursan o zaman gözümüzün pasını silecektir.

Bu sene Burak, Umut, Jaja gibi araya koşu yapan adamları çok çok iyi besledi. Colmanla harika bir uyum gösterdi. Alacağımız forvet orta saha transferleri Selçuk'un performansını net olarak belirleyecektir. Geçen seneki durgun bezmiş hareketsiz takıma Selçuk da fayda getirmez. İnşallah iyi transferlerle ciddi anlamda iyi bir kadromuz olacak.

Yekta konuşulmuyor ama Yekta ile Selçuk çok iyi anlaşabilir. İkisi de teknik, iyi pas yapabilen, yetenekli adamlar. Selçuk da Yekta da Galatasaraylı. Geçen sene Yekta ikinci yarı pek birşey katamadı ama o takıma Selçuk da girse aşağı yukarı o da takıma uyardı, silik kalırdı. Yektanın performansında artış bekliyorum. Eminim ki yedek kalmayı kabullenmeyecek biri.

Takımda birçok silik kalan isim vardı, yeni hoca yeni takımla birlikte sevmesek de istemesek de Servet ve H.Baltanın da performansı artacaktır. Özellikle Baltanın 3 seneki haline dönmesini bekliyorum.
 

Üst