Semih Eroğlu, Recep Şen, Emir Alkaş ve Tolga Başer ile Yaptığımız Söyleşi

Merakla beklediğime değmiş. Gerçekten mükemmel bir röportaj.

Başta düzenlemesi için de büyük emek harcayan Kerem olmak üzere emeği geçenlere teşekkürler.

Mükemmel bir söyleşi.Keyifle okudum.Merak ettiğim şeylerin çok büyük bir kısmı sorulmuş ve cevapları vermiş hocalarımız.Teşekkürler.

Oktay Mahmuti ile de böyle bir söyleşi planı varsa çok iyi olur.

Benim ismimin geçmesine gerek yok bu kadar yahu. Şamil daha çok uğraştı, ona ayıp oluyor. Ayrıca fotoğraftaki arkadaşlara da. Onlar gerçekleştirdi söyleşiyi.

Yalnız bu işi hareketlendirmek için yapıyoruz bir şeyler. Yeni bir söyleşi gelecek yakın zamanda. Onay gelince duyururuz. :)

Benim ismimin geçmesine gerek yok bu kadar yahu. Şamil daha çok uğraştı, ona ayıp oluyor. Ayrıca fotoğraftaki arkadaşlara da. Onlar gerçekleştirdi söyleşiyi.

Yalnız bu işi hareketlendirmek için yapıyoruz bir şeyler. Yeni bir söyleşi gelecek yakın zamanda. Onay gelince duyururuz. :)

Emeği geçenlere çok teşekkürler. Galatasaray'ın basketbolu ile ilgilenen herkesin mutlaka okuması gereken bir röportaj olmuş. Teknik heyetin bu kadar içten ve ayrıntılı yorumları da çok güzel olmuş. Böylesine iyi bir yapıyı gördükten sonra şampiyonluklar için insan dahada sabırsızlanıyor.

“Eleştirenler o kadar iyi bilseydi antrenör olurdu. Sonuçta Oktay Hoca Avrupa’nın en iyi antrenörlerinden biri. Oktay Hoca bilmiyor, herkes daha iyi biliyor durumuna geldiği zaman olmuyor pek.”

Ben sevmedim bu ifadeyi.Bu takimin 5 numaraya ve 3 numaraya ihtiyaci vardir.Ve bunun icin yuzlerce mac izlemeyede gerek yoktur.Cok bilen cok yanilir derler.Fazla detayda bogulmus bu arkadaslar.O kadar karmasik bir durum yok.

Kerem, bir kişi fazlasıyla çalışınca, asıl yapmazsa ortada bir sorun vardır gibi algılanır, Şamil´inki de o hesap. O kadar çok ilgileniyor ki şubeyle, onun zaten işi bu gibi algılamaya başladım. : )

Ankara´ya gelsin de Bahçeli 7. Cadde´deki Cafe Crown´da şubeyi kurtaralım, pardon şubedeki düzgün yapılaşmayı kutlayalım. Doğru ya, sponsorluk anlaşmamız bitti o adı batasıca markayla. Şamil, ara sıra o başlığa da uğrasan fena olmaz yani.

elinize sağlık, çok güzel olmuş. üniversitede ben de röportaj işleriyle uğraştığım için bilirim, dışarıdan kolay görünür ama çok yorucudur bu iş.
benim ufak bir eleştirim var, sorular arasında 'efes pilsen seviyesine ne zaman geleceğimiz' sorusu bir galatasaraylı olarak içimi burktu açıkçası. 35 yıllık bir müessese takımı, bir asrı devirmiş bir spor klubüyle karşılaştırılamaz bile. maalesef geçmiş yönetimlerimizin(fb-bjk için de aynı şey denebilir) hatalı uygulamaları ve biraz da ilgisizliği neticesinde bizim geri kalmamızdır aslında onları ön plana çıkaran. geçtiğimiz sezon inanılmaz bütçe farkına rağmen onları geride bırakmamız, galatasarayın gücünü gösterir.
yanlış anlaşılmasın, o cümle yanlıştır diyemem, ama asırlık bir kulübe müessese takımını örnek almak yakışmaz bence.
onun dışında her yönüyle çok güzel bir çalışma olmuş. hepinizin ellerine sağlık, devamını dört gözle bekliyoruz