Seray Altay Galatasaray´da (Kadın Voleybol)

Az önce GS TV´de haberini gördüm, beni taniyanlar cok sevindigimi anlamislardir.

Örnek:Savas abi (Eskigülek) saygilar.

Bu arada sözlesmesi 1 yil opsiyonlu olmak üzere 2 yillikmis.

M.Ali Aydınlar yabancı sınırlaması ile ilgili piyasada türk oyuncu yok falan tarzı yorumlar yapıyordu, bu hamleler Seray gibi kaliteli yerlileri almak çok önemli.
Yıllarca Galatasaray'ın SPOR KULÜBÜ olduğu günlere özlemle dedik o özlemimiz son buluyor artık yavaş yavaş.

İnanılmaz keyifliyim, Seray Sever hoşgeldin. Umarım Voleybol'da da bi kitleye kavusuruz salonlarda.

Çok kızıyordum voleybol şubesine yatırım yapılmıyor diye. Ama gelen kaliteli yabancı oyuncuların üstüne Seray çok iyi oldu. Umarım dördüncülükten daha yukarılara oynarız. Ayrıca CEV Cup'i da alırız artık bu sene

M.Ali Aydınlar yabancı sınırlaması ile ilgili piyasada türk oyuncu yok falan tarzı yorumlar yapıyordu, bu hamleler Seray gibi kaliteli yerlileri almak çok önemli.
Yıllarca Galatasaray'ın SPOR KULÜBÜ olduğu günlere özlemle dedik o özlemimiz son buluyor artık yavaş yavaş.

İnanılmaz keyifliyim, Seray Sever hoşgeldin. Umarım Voleybol'da da bi kitleye kavusuruz salonlarda.
Abi ne yaptin, o kizcagizin adi (hâlâ) Seray Altay, Sever nereden cikti? :(

Yerli oyuncu olarak kadın voleybolunda en sevdiğim bir kaç isimden biri.Bu transfere ayrıca sevindim,umarım bu sene maçlarımızı izleyebiliriz.
Bu arada Sever olanı,Şamil'in aklını başından almış olabilir,ama Seray Altay'ın da ayrı bir güzelliği vardır.