bar mı almış vs. beni ilgilendirmiyor. ancak kendisini hangi mantıkla kim gs'ye aldı anlamakta güçlük çekiyorum. bir oyuncu süratli diye büyük takım oyuncusu olmaz, alınmaz. o zaman youla vardı bi zamanlar alalım koşsun. bjk'de 1 sezon barınamadı.
Büyük takım oyuncusu, oyun zekası yüksek ve topun değerini bilen oyuncudur. topa hakim olup takım oyununu iyi oynayan iyi paslar atan oyuncudur. engin neden başarılı oldu daa sercan olmadı? Her ikisi de Terim'le çalıştı. çünkü engin kafasını düzeltince işler düzeldi. top hakimiyeti pas yeteneği olan bir oyuncu. biraz daha topla fazla oynamama konusunda geliştirirse gayet başarılı bir orta saha olarak kalır.
ancak sercan'ı 2-3 sene bursada normal bir vatandaş olarak izledim. top sürme-çalım yeteneği sıfır. bitiricilik sıfır. oyun zekası sıfır. (iç sahada unuttum bi maçta durup dururken topu bizim kornere atıp gol yememize sebep olmuştu, örnekler çoğaltılaiblir). Zaten saha dışı hayatı da bozuk olan birisi. yani hangi mantık hangi akla hizmet alnıyor anlamadım.
Maalsef oyun olarak benzer özellikler gösteren yiğit için de aynı şeyler geçerli. büyük takım oyuncusu yere sağlam basar, arkadaşlarıyla pas alış verişi yapar, top kaybetmez fazla, iyi orta açar. maalsef hiçbiri ne sercanda ne yiğitte var. umarım yanlırım ilerde burada beni utandırırlar. yiğite sercana 3.5'ar verileceğine eskişehirden alper alınsa...