Sercan Yıldırım

İddianamede ismi geçiyor ve bazılarının kulübümüze çamur atma hususunda şike davasının Galatasaray ile ilişkilendirilebilecek tek etkeni olarak göze çarpıyor.

Derhal, acilen kovulmalıdır. Burası Galatasaray, önceliğimiz şeref ve namustur..
 
İddianamede ismi geçiyor ve bazılarının kulübümüze çamur atma hususunda şike davasının Galatasaray ile ilişkilendirilebilecek tek etkeni olarak göze çarpıyor.

Derhal, acilen kovulmalıdır. Burası Galatasaray, önceliğimiz şeref ve namustur..
Sakin olun ya daha neden suçlandığını geçtim olayı bile tam bilmiyoruz lütfen sakin gencecik delikanlı bu çocuk . Benim anlamadığım federasyon takibi kaldırdı yani ne demek bu maçlarda oynayabilecek mi ?
 
Valla Sercan suçu kanıtlanana kadar masumun en önde gidenidir şu aşamada. O yüzden bu konuda Tugay'a katılmıyorum kesinlikle, Sercan bugüne kadar katkı vermedi denilmesine rağmen ligde 3 önemli, kritik yerde yaptığı asistle gayet önemli bir rotasyon oyuncusu konumunda. 21 yaşında gencecik delikanlı bu kadar çabuk harcanmamalı kesinlikle ki iddianamedeki sıfatıda bunu gerektirecek bir ciddiyette değil kesinlikle.
 
Fatih hoca sakın almayın en fazla yarım milyon verip kiralayın derken ne kadar da haklıymış. Az da olsa umudum vardı. Ama bu adamla olmaz. Sıradan topçu bile değil. Ayağına gelen her topta sarhoş gibi davrandı. Engin'e bak Sercan'a bak. Şöyle adamlar şu klupten para kazanıyor ya yazık. 3.5 Sercan 3.5 Riera hadi Yiğit için vakit var ama 3.5ta o. Podolski'yi 2 milyon fazla istediler diye almayanlar acaba utanıyor mu?
 
Boş yere para kaybı oldu, dünyanın parasını verdik kendisine ama şu anki haliyle 1 milyon dolar bile etmez. Önümüzdeki sezon yaşı genç olduğu için kiralanacaktır ama bu kulüpte ondan sonrasında kendine yer bulabilir mi, geleceği bilemeyiz ama ben bulamayacağı düşüncesindeyim. Çünkü birçok noktada eksikliği var. Top kontrolü ve bitiricilik konusunda zaten rezalet durumda, bunların da kolay kolay düzeleceğini zannetmiyorum ben..
 
Haberin yayınlandığı gazete belli, kullanılan ifadeler de duyuma yönelik.. Çok gizli bir bilgi olmadığı aşikar ticari ilişkilerin, dolayısıyla istenirse ilgili kamu kuruluşlarından konu hakkında bilgi alınabilirdi gayrıresmi olarak.

Sercan zaten iyi bir başarım sergilemiyorken böyle bir adım atacağına inanmak istemiyorum.
 
bar mı almış vs. beni ilgilendirmiyor. ancak kendisini hangi mantıkla kim gs'ye aldı anlamakta güçlük çekiyorum. bir oyuncu süratli diye büyük takım oyuncusu olmaz, alınmaz. o zaman youla vardı bi zamanlar alalım koşsun. bjk'de 1 sezon barınamadı.

Büyük takım oyuncusu, oyun zekası yüksek ve topun değerini bilen oyuncudur. topa hakim olup takım oyununu iyi oynayan iyi paslar atan oyuncudur. engin neden başarılı oldu daa sercan olmadı? Her ikisi de Terim'le çalıştı. çünkü engin kafasını düzeltince işler düzeldi. top hakimiyeti pas yeteneği olan bir oyuncu. biraz daha topla fazla oynamama konusunda geliştirirse gayet başarılı bir orta saha olarak kalır.

ancak sercan'ı 2-3 sene bursada normal bir vatandaş olarak izledim. top sürme-çalım yeteneği sıfır. bitiricilik sıfır. oyun zekası sıfır. (iç sahada unuttum bi maçta durup dururken topu bizim kornere atıp gol yememize sebep olmuştu, örnekler çoğaltılaiblir). Zaten saha dışı hayatı da bozuk olan birisi. yani hangi mantık hangi akla hizmet alnıyor anlamadım.

Maalsef oyun olarak benzer özellikler gösteren yiğit için de aynı şeyler geçerli. büyük takım oyuncusu yere sağlam basar, arkadaşlarıyla pas alış verişi yapar, top kaybetmez fazla, iyi orta açar. maalsef hiçbiri ne sercanda ne yiğitte var. umarım yanlırım ilerde burada beni utandırırlar. yiğite sercana 3.5'ar verileceğine eskişehirden alper alınsa...
 

Üst