valla fb-gs maçı çok ters bir güne denk geldi.O yüzden bizim için sevgililer günü 15 şubat...
Aykun Alan' Alıntı:valla fb-gs maçı çok ters bir güne denk geldi.O yüzden bizim için sevgililer günü 15 şubat...
Saadet Unal' Alıntı:Bazı kızlarıda anlamak zor valla benim sevgilim böyle bir günde maça gitmek isterse anlayışla karşılarım hatta maça beraber gidelim derim tabii sevgilim Galatasaray'lı ise.![]()
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Saadet Unal":2zy45zfl]Bazı kızlarıda anlamak zor valla benim sevgilim böyle bir günde maça gitmek isterse anlayışla karşılarım hatta maça beraber gidelim derim tabii sevgilim Galatasaray'lı ise.![]()
Onur Yavuz' Alıntı:Salih annen sakın okumasın bu başlığı, seninki biraz çıkar ilişkisine dönmüş, derdin yemek : )
Neyse konuyu biraz genişletelim... Aşkını itiraf edemeyip 14 Şubat´a yalnız giren var mı aramızda?
Ah Onur abi ahhh bulamiyoruz ki,itiraf edelim.Onur Yavuz' Alıntı:Neyse konuyu biraz genişletelim... Aşkını itiraf edemeyip 14 Şubat´a yalnız giren var mı aramızda?
Veysel benim icin´de söyle. :ehueVeysel Kaya' Alıntı:yalnızım dostlarım yalınızım yalnızzzz
Ne o Saadet yoksa sen´de mi yanlizsin?Saadet Unal' Alıntı:Yalnız olan sadece siz değilsiniz arkadaşlar bu kadar karamsar olup canımı daha fazla sıkmayın aa.![]()