Sevgililer Günü

Bazı kızlarıda anlamak zor valla benim sevgilim böyle bir günde maça gitmek isterse anlayışla karşılarım hatta maça beraber gidelim derim tabii sevgilim Galatasaray'lı ise. :)

Saadet Unal' Alıntı:
Bazı kızlarıda anlamak zor valla benim sevgilim böyle bir günde maça gitmek isterse anlayışla karşılarım hatta maça beraber gidelim derim tabii sevgilim Galatasaray'lı ise. :)

Neyleyim ben sarı dediğimde kırmızı demeyecek sevgiliyi diyorsun Saadet. :)

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Saadet Unal":2zy45zfl]Bazı kızlarıda anlamak zor valla benim sevgilim böyle bir günde maça gitmek isterse anlayışla karşılarım hatta maça beraber gidelim derim tabii sevgilim Galatasaray'lı ise. :)

Neyleyim ben sarı dediğimde kırmızı demeyecek sevgiliyi diyorsun Saadet. :)[/quote:2zy45zfl]

Tabii büyük konuşmamak lazım insanın kime aşık olacağı belli olmaz ama bende tabii ki çok isterim sevgilimle aynı takımı tutmayı.
Yani fenamı olur ikimizinde kalbi Galatasaray için atarsa. :)

Benimde bugün görüşme fırsatım oldu sevgilimle bana ilk dediği laf:'Yarında Galatasarayın 3 maçı varmış ertelemesek mi acaba?'.

Onur Yavuz' Alıntı:
Salih annen sakın okumasın bu başlığı, seninki biraz çıkar ilişkisine dönmüş, derdin yemek : )

Neyse konuyu biraz genişletelim... Aşkını itiraf edemeyip 14 Şubat´a yalnız giren var mı aramızda?

Onur Abi yaraya basmak böyle birşey sanırım :)

Kaan, fazla kurcalamamak gerek... : )

Eren, 3 maçımız varken kutlama programını erteleme konusunu, anayasanın ilk üç maddesinden biriymiş gibi görüp teklif dahi edemedin ama yenge teklifi getirdi ve isteğini onaylattı. Allah buradaki bayan renktaşlarımıza Eren gibi sevgili nasip etsin. : )

Erdem, sevdiğine teklif etmediğin sürece zaten reddedilmiş konumunda olursun.

Daha dün ayrıldık, geçen sene olduğu gibi bu senede yalnız giriyorum.

Arkadaşlarla takılırım bende : )) Önce bir Antalyaspor maçını izler, sonra basketbol maçlarının sonuçlarını öğrenir ardından Taksim'e geçeriz. Orada Fransız Sokağı'nda bulunan Limonlu Bahçe'ye gider keyif yaparız. Sonra İstiklal'de dolaşıp ayrılırız. Gecede gündüz oynadığım iddaa maçlarını takip ederim.

Var mı bundan güzel programı olan?